Catherine Zeta-Jones sztárpár Michael Douglas szerelem házassági évforduló Ellen DeGeneres kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micheal Douglas és Catherine-Zeta Jones kapcsolata egyáltalán nem volt mentes kisebb-nagyobb összezördülésektől. A színész azonban most meghatóan nyilatkozott kapcsolatukról Ellen DeGeneres showműsorában.

A 70 éves sztár szerelmesebb, mint valaha. „Őrülten szerelmes vagyok. Azt hiszem, minden párkapcsolatban vannak olyan nehézségek, mint nálunk voltak. De most erősebb a kapcsolatunk, mint korábban bármikor." A sztárpár egyébként olyan régóta van együtt, hogy a színész el is felejtette, hányadik házassági évfordulójukat ünnepelték legutóbb. Aztán végül sikerült kibogozni Ellen segítségével: a tizenötödiket.

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

A párnak egyébként két közös gyereke van, Michael 14, Carys Zeta pedig 11 éves. A páros többször is különköltözött már, de néhány hónap után mindig sikerült rendezni nézeteltéréseiket. A rosszízű pletykák azonban újra és újra előkerülek. Mi mindenesetre drukkolunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.