Michael Douglas a hírek szerint egy fiatal színésznővel, Evangeline Lilly-vel csalja Catherine Zeta-Jonest.

Több éve folynak találgatások arról, hogy vajon válik-e Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas.Úgy látszik, a házasságuk még nem futott zátonyra, de, ami késik, nem múlik. Douglas most egy fiatal színésznővel csalja feleségét. A pletykák szerint legalábbis az Eltűntek 35 éves színésznőjével Evangeline Lilly-vel flörtölt közös filmjük, a Hangya forgatásán. 

Douglas és LillyForrás: AFP

„Michael már jó pár hónapja Atlantában forgat Evangeline-nel, így Catherine-nel alig találkozott. A színésznőnek persze gyanús lett, hogy este szinte sosem tudja elérni telefonon a férjét" - tudatta a People magazinnal egy bennfentes.

Catherine állítólag őrjöng és teljesen kiborult miután kiderült, hogy férje más nőnek csapja a szelet. Félő, hogy a korábban mániás depresszióban szenvedő színésznő nem tudja kezelni a helyzetet és segítségre lesz szüksége, hogy feldolgozza férje kicsapongását. Lelkiállapotán az sem segít, hogy mindenféle információkkal látják el: „a forgatáson dolgozik Catherine egyik ismerőse, ő mondta el neki, hogy Michael teljesen rátapadt Lilly-re, és nagyon oda van érte. Catherine tombol, és máris azzal fenyegetőzik, hogy beadja a válópert"- kotyogta ki az informátor.