Catherine Zeta-Jones Michael Douglas mániás depresszió Evangeline Lilly megcsalás flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Douglas a hírek szerint egy fiatal színésznővel, Evangeline Lilly-vel csalja Catherine Zeta-Jonest.

Több éve folynak találgatások arról, hogy vajon válik-e Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas.Úgy látszik, a házasságuk még nem futott zátonyra, de, ami késik, nem múlik. Douglas most egy fiatal színésznővel csalja feleségét. A pletykák szerint legalábbis az Eltűntek 35 éves színésznőjével Evangeline Lilly-vel flörtölt közös filmjük, a Hangya forgatásán.

Douglas és Lilly Forrás: AFP

„Michael már jó pár hónapja Atlantában forgat Evangeline-nel, így Catherine-nel alig találkozott. A színésznőnek persze gyanús lett, hogy este szinte sosem tudja elérni telefonon a férjét" - tudatta a People magazinnal egy bennfentes.

Catherine állítólag őrjöng és teljesen kiborult miután kiderült, hogy férje más nőnek csapja a szelet. Félő, hogy a korábban mániás depresszióban szenvedő színésznő nem tudja kezelni a helyzetet és segítségre lesz szüksége, hogy feldolgozza férje kicsapongását. Lelkiállapotán az sem segít, hogy mindenféle információkkal látják el: „a forgatáson dolgozik Catherine egyik ismerőse, ő mondta el neki, hogy Michael teljesen rátapadt Lilly-re, és nagyon oda van érte. Catherine tombol, és máris azzal fenyegetőzik, hogy beadja a válópert"- kotyogta ki az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.