Aaron Taylor Johnson Robert Downey Jr. Tom Hiddleston Jeremy Renner Bosszúállók Chris Hemsworth Bosszúállók: Ultron kora Mark Ruffalo Chris Evans Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellett egy kis idő, mire a nők (de hogy ne általánosítunk, a barátaim, a kolléganőim és én) megértették, hogyan épül fel az egész bosszúállás téma. Hogy ki az az Amerika kapitány, mi köze van Thorhoz, hogy kerül össze Hulk és Vasember, és ha már megnéztünk ezekből külön-külön első, második és harmadik részeket, akkor mégis hogyan lehetséges, hogy mindannyian egy filmben is szerepelnek. És akkor még ott van a logikai kapcsolat is, ami összefűzi az epizódokat. Pfff...

Mostanra azért már kezdünk tisztában lenni azzal, hogy ki kicsoda, hogy néz ki, honnan jött (a múltból, Asgardból stb.) és mi a dolga. Hozzászoktunk, hogy minden szuperhőst egy-egy szuperférfi kelt életre a vásznon, így pedig nem is kezdünk aktív ellenállásba, amikor a pasink közli, hogy a heti közös mozi bizony az Ultron kora lesz.

Aki esetleg még mindig nem rajong a Bosszúállók-sorozatért, annak is érdemes beülnie a legújabb részre. Ha másért nem is, a popcorn ízéért, és azért, hogy 142 percen át gyönyörű hímeket bámuljon. Vegyük hát végig a szexi bosszúállókat!

1.) Robert Downey Jr. / Tony Stark / Vasember

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész (és énekes) április 4-én töltötte be az 50. életévét, ami legalább olyan jól áll neki, mint a 49., sőt. A filmet ugyan még nem láttuk, de reméljük, hogy Robert továbbra is hozza a tőle már megszokott és szeretett, laza, ironikusan vicceskedő sármőr szerepét. És hogy miért is imádjuk őt? Mert amikor Amerika Kapitány odaveti neki, hogy a páncélja elég ütős, de anélkül vajon mit ér, csak annyit felel, hogy: "Hát, zseni vagyok, milliárdos, playboy és emberbarát."

Robert Downey Jr. Forrás: AFP

Robert Downey Jr-nak folyton a hülyeségen jár az esze

Nem újdonság egy premier környékén kiadott werkfilmes szösszenettől, hogy azt bizonygatja, mennyire derűs hangulat uralkodott a forgatáson. Azt azonban mindenképpen Robert Downey Jr. és a többiek javára lehet írni, hogy meggyőző módon mesélik, mennyire jól érzik magukat egymás társaságában. Chris Evans szerint például a Bosszúállók: Ultron kora elkészítése olyan volt, mintha egy nyári táborban lett volna, egyáltalán nem érezte munkának. Reméljük, hogy a film nézése közben ránk is átragad majd valami a vakációs hangulatból. A vicces szpotokért kattints ide!

2.) Chris Hemsworth / Thor

Túlzás nélkül állítható, hogy az idősebbik Hemsworth (mármint Liamnél idősebb, de bátyjuknál, Luke-nál fiatalabb) az egyik legjobb pasi a világon. Ezt támasztja alá az is, hogy a People magazin őt hozta ki a legszexisebb férfinak 2014-ben. A dögös sztár ettől függetlenül is igencsak jó évet zárt. Megszülettek az ikrei, és záporoznak neki a jobbnál jobb filmes ajánlatok is. És amikor a színész kétéves kislánya, India megtudja, hogy bizony Thor az ő papája, na, annál nincs is cukibb.

Chris Hemsworth Forrás: AFP

3.) Mark Ruffalo / Bruce Banner / Hulk

Egy szexi pasikat felsorakoztató írásban Mark Ruffalo igencsak megosztó lehet, de határozottan van benne valami. Nem az a sztenderd, tangalepattintós jó pasi, inkább az a kedves szomszéd srác kategória, akivel kapcsolatban tipikusan későn jössz rá, hogy mégiscsak hozzá kellett volna menned feleségül, amikor még megvolt rá a lehetőség. (Mint a Hirtelen 30-ban Jennifer Garner.) És hogy miért is nem tűnik olyan überszexinek az Avengers-filmekben? Hát, leginkább azért nem, mert elképesztően erős a mezőny...

Mark Ruffalo Forrás: AFP

4.) Chris Evans / Steve Rogers / Amerika Kapitány

Hát, ha most belegondolunk, bizony Chris Evansnek is hagynánk, hogy jól bosszút álljon rajtunk, és ha mást nem, legalább egyszer összetörje a szívünket. (A szerkesztőségünkben egyébként Bradley Cooper is ilyen. Van, aki állítja, azért nem kéne neki a sármos színész, mert az csak szívfájdalommal járna, mások viszont a szenvedésért is sorba állnának nála. Na, Chrisszel is valami hasonló van.) Őt ráadásul külön cukivá teszi, hogy a karaktere nem az a Tony Stark-féle playboy, hanem inkább az a srác, akinél nem játszik a szerelem első látásra, mert többször kell ránézned, hogy egyszer meglásd, utána viszont nem akarod elereszteni.

Chris Evans Forrás: AFP

5.) Jeremy Renner / Clint Barton / Sólyomszem

Jeremy Renneren még a 2011-es Fantom protokoll idején akadt meg a szemünk, mert ott Tom Criuse-on kívül más pasit nem nagyon lehetett nézni. Az ő szerepe/munkája/feladata a Bosszúállókban sokaknak sötét folt lehet, de biztosan csak azért, mert az ő karaktere nem kapott saját filmet. Ettől függetlenül hasznos tagja a csapatnak, és szeretjük nézni őt is.

Jeremy Renner Forrás: AFP

6.) Samuel L. Jackson / Nick Fury

Jó-jó, Mr. Jackson nem jutna eszünkbe, ha most lendületből fel kellene sorolnunk ötven jó csávót, ennek ellenére Avengers-pasilistát a Nick Furyt megformáló színész nélkül felépíteni legalább olyan orbitális szerkesztői hiba lenne, mint George Clooney-t kihagyni a májusban született szexi pasis felsorolásból. De most, hogy teljesítettük ezt a feladatot is, térjünk inkább rá a szintén igencsak megosztó Aaron Taylor-Johnsonra.

Samuel L. Jackson Forrás: AFP

7.) Aaron Taylor-Johnson / Pietro Maximoff / Quicksilver

Aaron az a pasi, akiért Keira Knightley otthagyja Jude Law-t az Anna Kareninában, mi pedig nem értjük, hogy mégis miért. Jó, ott Jude igencsak el volt csúnyítva (már amennyiben ez lehetséges), Aaronra pedig rászóltak, hogy nézzen csábosan, de akkor is valahogy fura.

Mint ahogy az is, hogy a még mindig csak 24 éves színész 2009 októberében (vagyis amikor 19 volt) eljegyezte az akkor 42 éves Sam Taylor-Wood fotós-rendezőt. Kettejük kapcsolata a John Lennon – A fiatal évek című életrajzi film forgatásakor kezdődött. A mozit ugyanis Sam rendezte, míg a fiatal Lennont Aaron játszotta. 2010-ben megszületett első lányuk, Wylda Rae, majd 2012-ben Romy Hero. 2012. június 21-én, az akkor 22 éves színész feleségül vette 23 évvel idősebb szerelmét. Házasságkötésük után mindketten felvették a Taylor-Johnson nevet. (Igen, ő az a Sam Taylor-Johnson, aki többek között A szürke ötven árnyalata mozit is rendezte.)

Aaron Taylor-Johnson Forrás: AFP

8.) Tom Hiddleston / Loki

Amikor korábban a Napi hím Facebook-oldalán megkérdeztük, kiről szeretnének a követők dögös képgalériát látni, többször is felmerült Hiddleston neve. Ez akkor elég felfoghatatlan volt számunkra, de mostanra kezdjük érteni; ahogy Ruffalóban, úgy Lokiban is van egyébként valami. A 34 éves angol színész helyzetén persze az sem javít, hogy általában ő a főgonosz, és hogy rajta kívül az összes sztár a jó oldalon áll, de aki kifejezetten a rosszfiúkat szereti, annak kiváló választás.

Tom Hiddleston Forrás: AFP

9.) Paul Bettany (Jarvis / Vízió)

Paul Bettany is olyan "vagy nagyon igen, vagy nagyon nem, kinek hogy" kategóriás pasas. Van, akinek abszolút bejön a szőkesége, valaki azonban évek óta nem tud elvonatkoztatni Silastól (A Da Vinci-kód). Mondjuk, amikor a brit színész imádni való kislányával mutatkozik a játszótéren, az nagyon cuki tud lenni.

Paul Bettany Forrás: AFP

10.) Anthony Mackie (Sam Wilson / Falcon)

A 36 esztendős amerikai színész általában a jó fej fekete srác karakterét hozza, mert egyszerűen van valami jóságos a tekintetében. Vagy lehet, hogy csak azért érezzük ezt, mert a Sorsügynökségben és A tél katonájában is annyira örültünk, amikor egyszer csak megjelent és megmentett pár eredendően kilátástalan helyzetet. Ezért valahogy ráragadtak a galamblelkű, önzetlen, nemes jelzők. Szóval szeretjük őt is.

Anthony Mackie Forrás: AFP

A Bosszúállók 2 király, de iszonyú fárasztó

Az első rész önfeledt ámuldozást váltott ki belőlünk. A Bosszúállók: Ultron kora is hihetetlenül látványos, és sokszor megnevettet, de már nem lehet első látásra beleszeretni. Annyira telepakolták új szereplőkkel és szerteágazó történetszálakkal, és akkora a rohanás, hogy kimerítő élmény végignézni. Egy káprázatos szörnyeteg születik meg a szemünk előtt. Az Origo kritikáját ide kattintva érheted el.

Ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?

Csak azzal szexelhetünk, aki beleegyezik? Vagy legalább nyilatkozni tud róla?http://www.life.hu/intim/20150504-szex-az-allatokkal-folytatott-aktus-mar-nem-a-jatek-vagy-fetis-hanem-parafilia-betegseg.htmlMegdöbbentő, de Dániában még csak most, 2015 áprilisának végén lett tilos az állatokkal való szexuális aktus. Hogy mégis miért lehetett mindezidáig legális a parafíliának ezen területe az Európai Unió egyik tagországában? Most végre kiderült.IntimThinkstockÖreg Clooney nem vén Clooney - A szülinapos George az élet császárahttp://www.life.hu/intim/20150505-george-clooney-majus-6-an-tolti-be-53-eletevet-o-az-elet-csaszara.htmlOrbitális szerkesztői hiba lett volna, ha a Szexi szülinapos sztárok májusra című cikkbe nem kerül be Mr. Clooney, aki május 6-án tölti be 53. életévét. Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire örül a szívünk most, hogy a világ leghíresebb agglegényeként aposztrofált színész tavaly megtalálta a szerelmet, és oly sok kaland, illetve ágyas után végre férjként ünnepel. Még ha nem is a mi férjurunkként, akkor is...Intim--Körkefe, korrektor a szülőszobán? Menjünk neki együtt Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/intim/20150504-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-lanya-szombaton-szuletett-meg-maris-tamadjak.htmlAzt persze sejtettük, hogy Katalin szülése és a kis hercegkirálykisasszony (a kommentekbe biztosan bekerül majd, hogy ilyen szó nincs) világra jötte nem csak az adott napra lát el minket írni- és olvasnivalóval. Mint ahogy az ivásra, a támadásra is igen könnyű okot találni, így pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Vilmos neje máris kapja az ívet. Kicsit van kabát, nincs kabát, van sapka, nincs sapka érzésünk van a dologgal kapcsolatban, de legalább addig is van miről írni...Intim--Férfitípusok, akikkel mindenki ágyba bújik, aztán megbánjahttp://www.life.hu/intim/20140313-ferfitipusok-akikkel-mindenki-agyba-bujik-aztan-megbanja-szex-a-fonokkel-baratno-pasijaval.html2013 novemberében látott napvilágot egy kutatás, amely azt boncolgatta, ki mit bánt meg, ha visszatekint a szexuális előéletére. Az urak legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy korábban túl félénken próbálkoztak a csajoknál, nem kalandoztak eleget fiatalkorukban, és nem használták ki megfelelően a szingliéveiket. A hölgyek persze más válaszokat adtak.Intim--Rajzoljunk péniszt a kátyúk köré, talán előbb megjavítják őket...http://www.life.hu/intim/20150503-wanksy-brit-muvesz-peniszekkel-dekoralta-ki-manchester-katyuit-mert-veszelyesek.htmlEz volt a terve annak a Wanksy álnéven alkotó brit művésznek, aki péniszekkel dekorálta ki Machester utcáit/városát, mondván életvészelyesek a körülmények a kátyúk miatt.Intim--Így viselkednek a pasik, ha egy jócsajnak kifittyennek a golyói: Vicces videó!http://www.life.hu/intim/20150503-igy-viselkednek-a-pasik-ha-egy-jocsajnak-kifittyennek-a-golyoi-vicces-video.htmlNem mindennapos eset, hogy az utcán egy dögös csajnak golyók jelennek meg a lábai között. De ha ez mégis megtörténik, a férfiak nem igazán tudják, hogyan reagáljanak. Ez mondjuk nem is meglepő.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.