Szexi, szülinapos sztárok júniusra: isten éltesse az urakat!

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
június Dave Franco Wentworth Miller Johnny Depp Chris Evans szülinap Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dögös szökevény, egy sármos nagyöreg, egy bosszúálló, egy szexisten és egy híres öcsi. Vagyis ha sztárszületésnapokról van szó, júniusban sem maradunk hoppon. Íme az ünnepeltek.

Wentworth Miller június 2-án lesz 43 éves

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az egyébként amerikai színészként emlegetett Millert, aki Angiában látta meg a napvilágot 1972. június 2-án, leginkább a Szökés című sorozat főszereplőjeként ismerjük és szeretjük. Azzal együtt is, hogy 2013 augusztusában felvállalta homoszexualitását, amikor az oroszországi homofób törvények elleni tiltakozásul lemondta a Szentpétervári Filmfesztiválon való részvételt. Boldog születésnapot kívánunk!

Meleg sztárok, akik dögös heterók a filmvásznon:

Szexi csábítót játszani úgy, hogy az ember gyermeke a hétköznapokban is egy szexi csábító, nem is olyan nagy cucc. Ha azonban valaki a másik ligában játszik, de így kell hősszerelmest, esetleg szexistent játszania, na, ahhoz már tehetség kell. A Life.hu korábban összegyűjtötte már azokat a színészeket, akik bevállalták a homoszexuális karakterek megszemélyesítését. Itt pedig olyan sztárokat szedtünk csokorba, akik a mozikban és a sorozatokban játsszák a nő- és férfifalót, az életben azonban melegek.

Johnny Depp június 9-én lesz 52 éves

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Johnny Depp Kentuckyban született 1963-ban, így a Golden Globe-díjas amerikai színész is, akit nem mellesleg háromszor jelölték Oscar-díjra, júniusban ünnepel. Johnny egész biztosan nem szülinapozik majd magányosan, februárban ugyanis feleségül vette Amber Heardot. Ahogy arról a Life.hu beszámolt, a sztárpár a polgári szertartást Los Angelesben tartotta, majd pedig a színész magánszigetén ünnepelte meg egymásnak tett fogadalmát. Isten éltessen, Johnny!

Börtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatt:

Komoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba. Nagyjából egy hete történt, hogy Johnny Deppet két ebe elaltatásával fenyegette meg az ausztrál mezőgazdasági miniszter, amiért a hatóságokat kijátszva bevitte kedvenceit Ausztráliába. Az esetről itt írtunk korábban.

Shia LaBeouf június 11-én lesz 29 éves

Forrás: AFP/D Dipasupil

A Transformers- és a Nimfomániás-filmek sztárja 1986-ban született Los Angelesben, így ebben a hónapban ő is szülinapot ünnepel. Shia egészen biztosan nagy bulit csap majd, ugyanis nem mondhatnánk, hogy az elmúlt pár évben kerülte volna a feltűnést. Legutóbb például a frizurakatasztrófáján röhögött a világ, korábban megjárta az elvonót is, Lars von Trier botrányfilmjének válogatására pedig a péniszét is lefotózta. Isten éltesse hát ő(ke)t!

Művészet vagy pedofília? Értelmeztük Shia Elastic Heart című klipjét

Nem csoda, hogy a Daniel Askill rendező által is jegyzett érzéki ketrecharc megosztotta a hallgatóságot, hiszen egyszerre közvetít valami perverzen frivolt, aljast, tiszteletlent és becstelent. Simogatásos molesztálást, különböző komplexusokat, őrült vágyat, kesergést, kergetést és üldöztetést, szexualitást és elutasítást, testi és lelki meztelenséget, szemérmetlenséget, ürességet, haragot, bezártságot, szomorúságot, elengedést és maradást. Mindezt egyszerre, megfűszerezve további megszámlálhatatlan érzéssel. Itt szedtük ízekre a kisfilmet, amelyben LaBeouf főszerepet kapott.

Dave Franco június 12-én lesz 30 éves

Forrás: AFP/Michael Buckner

David John 'Dave' Franco Kaliforniában született 1985. június 12-én. Az amerikai színész, aki egyébként a szintén szexi (és szintén színész) James Franco öccse, korábban a Comedy Centralon futó, Dokik című sorozatban játszott, majd láthattuk a Rossz szomszédság, a Szemfényvesztők, az Eleven testek, valamint a 21 Jump Street - A kopasz osztag mozikban is. A Franco család dögös trónörökösének is boldog szülinapot kívánunk!

Híres sztárrokonok, akik együtt ünnepelnek

Kicsi a világ, és még kisebb Hollywoodban. Az év legszentebb ünnepén a közismert rokonok is összegyűlnek az ebédlőasztal körül, hogy közösen fogyasszák el a karácsonyi ételeket, és gyertyagyújtáskor kibontsák az ajándékokat. A nyugodt, meghitt estéket különösen azért kedvelik a sztárok, mert többségük csak ilyenkor tud elbújni a világ szeme elől. Decemberben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről nem is gondolnád, hogy együtt ünnepelnek.

Chris Evans június 13-án lesz 34 éves

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A jóképű amerikai színészt legutóbb a Bosszúállók második részében láthattuk. Amikor pedig a film bemutatása után kiderítettük, ki a legjobb pasi a filmben, így írtunk róla: "Hát, ha most belegondolunk, bizony Chris Evansnek is hagynánk, hogy jól bosszút álljon rajtunk, és ha mást nem, legalább egyszer összetörje a szívünket. (A szerkesztőségünkben egyébként Bradley Cooper is ilyen. Van, aki állítja, azért nem kéne neki a sármos színész, mert az csak szívfájdalommal járna, mások viszont a szenvedésért is sorba állnának nála. Na, Chrisszel is valami hasonló van.) Őt ráadásul külön cukivá teszi, hogy a karaktere nem az a Tony Stark-féle playboy, hanem inkább az a srác, akinél nem játszik a szerelem első látásra, mert többször kell ránézned, hogy egyszer meglásd, utána viszont nem akarod elereszteni." Isten éltesse őt!

Ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?

Boldog születésnapot kívánunk az uraknak!

Júniusban ünnepel még:

Neil Patrick Harris, Vilmos herceg, Rafael Nadal, Mark Wahlberg, Liam Neeson, Lionel Messi, Kanye West és Morgan Freeman is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.