32 éve szerelemben! Goldie Hawn elárulta a hosszú kapcsolat titkát

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
házasság interjú párkapcsolat Goldie Hawn titok szerelem tartós Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár több mint 3 évtizede él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban Kurt Russellel a hetvenes-nyolcvanas évek komikája. Goldie Hawn egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a házasság nélküli tartós szerelmükről.

Goldie Hawn és a nála 5 évvel fiatalabb Kurt Russell a 32 együtt töltött évükkel Hollywood egyik leghosszabb ideje tartó párkapcsolatát tudhatják magukénak, amely ráadásul a párról készült fotók alapján még ma is működik.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A 69 éves színésznő, aki az elmúlt időszakban jó néhány plasztikai műtéten átesett, elárulta, mi a titkuk - és az bizony nem a házassági papír.

Mi a hosszú kapcsolat titka?

Mióta világ a világ, mindenki erre keresi a választ. Míg egyesek a külön hálóra esküsznek, addig mások a külön fürdőszobára, vagy a monogámiára, esetleg a kellő mértékben biztosított szabadságra. Bárhogy is van, jó látni, hogy tényleg létezik a sírig tartó szerelem: a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a sztárvilág leghoszabb ideje tartó kapcsolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.