Jennifer Garner: „Ben az én lelki társam volt"

Forrás: AFP/Jason Merritt -
lelki társ Bahama-szigetek házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner gyerekek szerelem Hollywood házaspár szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy házasságuk véget ért, de az egyszer biztos: a sztárpár annak idején őrülten szerelmes volt egymásba!

Jennifer Garner és Ben Affleck a napokban jelentették be, hogy 10 év házasság után elválnak. Bár voltak előjelei, a hír mindenkit meglepett, hiszen ők voltak Hollywood egyik legkitartóbb házaspárja.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az egykori házaspár a nyilvánosság zajától távol, a Bahamákra menekült most a kis Violettel, Seraphinával és Samuellel, amíg otthon le nem csillapodnak a kedélyek.

Miért vált el Jennifer Garner és Ben Affleck?

Bár a sztárpár hivatalos közleménybe foglalta válását, mégis túl sok maradt a megválaszolatlan kérdés. Ezekre kerestük a választ itt.
Meglepő párosok - Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsithttp://www.life.hu/otthon/20150529-hollywoodi-sztarok-akik-egykor-kozos-alberletben-laktak.htmlA hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében pedig akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.OtthonAFPIlyenek a hétköznapok Debreczeni Zitával - Őszintén vallott szerelmükről Giannihttp://www.life.hu/intim/20150703-gianni-oszinten-vallott-debreczeni-zitarol-es-hetkoznapjaikrol-a-volt-fesztivalon.htmlKi gondolta volna, hogy a modellből lett fotós főz, mos és vasal étteremtulajdonos kedvesére?IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBen Affleck, a Batman – nagyon kigyúrta magát a film miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141107-ben-affleck-a-batman-film-forgatasa-miatt-izmosra-gyurta-magat.htmlBen Affleck gőzerővel készül a Batman forgatására. Izmain meglátszik az edzés.Ez Zsír!--„Nem így néz ki, amikor csókolózom" - Jude Law-ról beszélt Zimány Lindahttp://www.life.hu/intim/20150702-zimany-linda-megszolalt-a-jude-law-brit-vilagsztarral-valtott-csokjarol.htmlCsak flörtölgettek, csók azonban nem csattant el a magyar modell és a brit világsztár között. Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.Intim--Így mosolyog a válófélben lévő Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20150601-jennifer-garner-megsem-valik-mosolyogva-csevegett-egy-ismerosevel.htmlMintha minden a legnagyobb rendben volna, úgy csevegett az utcán egy ismerősével a színésznő. Miközben néhány napja állítólagos válásától volt hangos a sajtó.Intim--Titokzatos szépséggel romantikázott Orlando Bloomhttp://www.life.hu/intim/20150630-orlando-bloom-luisa-morales-brazil-szinesznovel-romantikazott-egy-sushi-etteremben.htmlMost lelepleződött A gyűrűk ura sztárja! Miranda Kerr exférjét egy malibui étteremben kapták lencsevégre egy brazil színésznővel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.