"Nem ugyanazon az oldalon álltak" - Miért vált el Ben Affleck és Jennifer Garner?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner házaspár évforduló gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sztárpár hivatalos közleménybe foglalta válását, mégis túl sok maradt a megválaszolatlan kérdés. Ezekre kerestük a választ.

10 év után véget ért Ben Affleck és Jennifer Garner házassága - robbant a hír egy nappal a sztárpár jubileumi házassági évfordulója után. De vajon hol rontotta el Hollywood egyik legkitartóbb házaspárja?

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egy másik forrás szerint Ben és Jennifer immár 2 éve azon fáradoznak, hogy helyrehozzák maguk között a dolgokat. Terápiára jártak, és 10 hónapja nem is éltek egy fedél alatt, Ben hotelekben húzta meg magát.

Így mosolyog a válófélben lévő Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20150601-jennifer-garner-megsem-valik-mosolyogva-csevegett-egy-ismerosevel.htmlMintha minden a legnagyobb rendben volna, úgy csevegett az utcán egy ismerősével a színésznő. Miközben néhány napja állítólagos válásától volt hangos a sajtó.Intim--Elköltözik családjától Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20150626-ben-affleck-megsem-koltozik-el-jennifer-garnertol-es-csaladjatol.htmlA minap költöztető autók jelentek meg Jennifer Garner és Ben Affleck otthona előtt. Vajon tényleg a szakítás szélén áll Hollywood kedvenc házaspárja?Család--Jennifer Garner NEM terheshttp://www.life.hu/csalad/20140806-jennifer-garner-nem-terhes-szovivoje-erositette-meg-a-hirt.htmlA 42 éves színésznő szóvivőjén keresztül reagált a találgatásokra.Család--Meglepő párosok - Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsithttp://www.life.hu/otthon/20150529-hollywoodi-sztarok-akik-egykor-kozos-alberletben-laktak.htmlA hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében pedig akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.OtthonAFPKínos videó: amikor senki nem gratulál az esküvőhöz - Dermesztő pillanatok, miként válik rémálommá a nagy naphttp://www.life.hu/csalad/20150613-kinos-video-amikor-senki-nem-gratulal-az-eskuvohoz-dermeszto-pillanatok-mikent-valik-remalomma-a.htmlOlyan esküvői videóra bukkantunk, amin nem tudtuk eldönteni, sírjunk, vagy nevessünk.CsaládThinkstockDöbbenetes titkot őriz Ben Affleck családjahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-ben-affleck-hollywoodi-szinesz-csaladjaban-rabszolgatarto-is-volt.htmlSötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.