Bár a sztárpár hivatalos közleménybe foglalta válását, mégis túl sok maradt a megválaszolatlan kérdés. Ezekre kerestük a választ.

10 év után véget ért Ben Affleck és Jennifer Garner házassága - robbant a hír egy nappal a sztárpár jubileumi házassági évfordulója után. De vajon hol rontotta el Hollywood egyik legkitartóbb házaspárja?

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az elmúlt hónapok nagyon nehezek volt számukra" - mondta el az E! Newsnak egy neve elhallgatását kérő forrás, aki már a Ben és Jennifer hivatalos bejelentése előtt is elhintette a válás hírét a lapnak. Hozzátette: csak a gyerekek miatt maradtak még együtt, régóta külön éltek, és tudatosan készültek rá, hogy megosztják a világgal különválásukat.

Egy másik forrás szerint Ben és Jennifer immár 2 éve azon fáradoznak, hogy helyrehozzák maguk között a dolgokat. Terápiára jártak, és 10 hónapja nem is éltek egy fedél alatt, Ben hotelekben húzta meg magát.

Aki pedig botrányokkal teli, vitáktól hangos válásra számít, rossz hírünk van: a sztárpár a lehető legbékésebb módját szeretné választani szakításuknak, és csakis az számít nekik, hogy mi a legjobb a gyermekeiknek, akiket továbbra is együtt szeretnének nevelni. Más irányba mentek. Nagyszerű szülők voltak együtt, de nem mindig álltak ugyanazon az oldalon" - tette hozzá a forrás.