A 7 legkitartóbb hollywoodi álompár, akikre mi is irigyek vagyunk

színésznő házasság párkapcsolat színész szerelem Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a leggyakoribb dolog Hollywoodban a pálmafa és a plasztikai műtétek után? A tönkrement celebkapcsolatok: Brad és Jen párosától Tom és Nicole (majd Katie) kettősén keresztül Cameron és Justin szakításáig - tele a padlás a széthullott álompárok csillogásának darabkáival. De azért akadnak kivételek.

1. Tom Hanks és Rita Wilson - 1988 óta házasok

Mitől működik a kapcsolat?
Ez a könnyed páros nagyon is komolyan veszi a csapatmunkát és az elköteleződést, amit egy ilyen hosszú távú kapcsolat megkíván. Nemcsak támogatják egymás karrierjét, de együtt is dolgoznak. A pár jó néhány filmben feltűnt már, például az Önkéntesekben, A szerelem hullámhosszánban és a Nyomul a bandában. Producerként is több filmet jegyeznek kettesben, például a Bazi nagy görög lagzit, amelynek forgatókönyvére Rita figyelt fel, és együtt vitték sikerre. Ráadásul sikeresen óvják a magánéletüket a bulvársajtótól, ami a tapasztalatok szerint fontos tényezője a hosszú celebkapcsolatoknak - minél kevesebbet szerepel valaki a bulvárlapokban, annál jobban figyel az élet valóban fontos dolgaira.

AFP
AFP

2. Gwen Stefani és Gavin Rossdale - 2002 óta házasok

Mitől működik a kapcsolat?
Az egyik legkitartóbb zenészpár kapcsolata nemcsak harmonikusnak látszik, hanem a bennfentesek szerint valóban az is. Gwen és Gavin egy turnén ismerkedtek meg, ahol a No Doubt és a Goo Goo Dolls Rossdale Bush nevű bandája előzenekaraként játszott. Két fiuk született, Kingston és Zuma (egyik cukibb, mint a másik), és a paparazzók nem győzik olyan hétköznapi tevékenységek közben fényképezni őket, mint amikor a parkban játszanak a gyerekekkel, bevásárolnak, vagy együtt fagyiznak. Bár Gwen Stefani mindig a reflektorfényben van, ügyesen irányítja a figyelmet a magánélete helyett a karrierjére. Rossdale már nem annyira népszerű, mint a '90-es évek közepén, amikor Amerikában rock-szupersztárként tartották számon, de továbbra is zenél, és pár fimben színészként is bemutatkozott. A karrierjüket külön-külön építgetik, együtt viszont erős párost alkotnak.

AFP
AFP

3. Goldie Hawn és Kurt Russell - 1988 óta vannak együtt

Mitől működik a kapcsolat?
A két színész a Második műszak forgatásán kezdett randizni, de már előtte is többször dolgoztak együtt. Azóta is jellemző rájuk egyfajta lazaság és könnyedség, talán épp azért, mert hivatalosan nem kötötték össze az életüket. Goldie Hawn többször hangsúlyozta nyilvánosan is, hogy nem a ceremónia számít, hanem az az érzés, amikor az ember tudja, hogy rátalált az igazira. Bár Goldie lánya, Kate Hudson (aki a színésznő első, Bill Hudsonnal kötött házasságából született, de Russellt tekinti az apjának) gyakori vendég a bulvárlapok oldalain, Hawn és Russell viszonylag hétköznapi életet él.

AFP
AFP

4. Annette Bening és Warren Beatty - 1991 óta vannak együtt

Mitől működik a kapcsolat?
1991-ben találkoztak, amikor Beatty leszerződtette Annette Beninget a Bugsy című filmre. Beatty, aki 21 évvel idősebb feleségénél, egészen addig a filmes szakma egyik legnagyobb nőfalójának számított, nagyjából minden filmbeli partnerét (Madonnát is beleértve) ágyba vitte. Beningben azonban volt valami, ami megfogta, így 1992 óta házasságban él vele. Lehet, hogy az vette le a lábáról, hogy a felesége saját jogán is elismert színésznő? Vagy az, hogy minden kihívással tökéletes higgadtsággal néz szembe? Egy biztos: Annette önbizalmának fontos szerepe lehet ebben a hosszú kapcsolatban - előfordul, hogy a pasi végül a leghiggadtabb lánnyal marad.

AFP
AFP

5. Kevin Bacon és Kyra Sedgwick - 1988 óta házasok

Mitől működik a kapcsolat?
Ez a páros valóságos egységfrontot alkot a viharos külvilággal szemben. Számukra első a család, és Kyra Sedgwick már több interjúban is kifejtette, milyen nehéz is távol lenni a szeretteitől, amikor filmet forgat. Mindenben támogatják egymást, és mélyen átérzik a másik sikereit és kudarcait. Nagyon pragmatikusan nyilatkoznak a házasságról: mindketten elismerik, hogy a hosszú távú kapcsolathoz nem elég a szenvedély és az elköteleződés, hanem kemény munkával kell fenntartani.

AFP
AFP

6. Jennifer Garner és Ben Affleck - 2005 óta házasok

Mitől működik a kapcsolat?
Nekik is a család az első számú szempont, alig-alig fotózzák őket a lányaik nélkül. A 2005-ben házasságot kötött (kettes számú, Jennifer Lopez utáni) Ben & Jen párost úgy tűnik, semmi sem szakíthatja szét. A pár 2003-ban, A fenegyerek forgatásán találkozott, de csak a következő évtől voltak hivatalosan is egy pár. Miután Ben zajosan, a világ szeme előtt szakított Jennifer Lopezzel, szüksége volt egy kis normalitásra és egy stabil kapcsolatra - ezt találta meg Jennifer Garnerben. Úgy tűnik, Jennifer a család feje, de ezzel nem gyengíti a férje pozícióját, inkább csak kézben tartja a szálakat és a szerveznivalókat.

AFP
AFP

7. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas - 2000 óta házasok

Mitől működik a kapcsolat?

Sem a 25 év korkülönbség, sem a bulvárlapok plasztikai műtétekről és megcsalásról szóló pletykái nem számítanak, ez a pár szilárdan kitart egymás mellett. 2000-ben házasodtak össze, és két gyermekük született. Douglas többször is elismerte, hogy nem volt a legjobb apja az előző házasságából született fiának, ám Catherine-nel közös gyerekeik nevelésébe komoly erőt és figyelmet fektetett. Ez elmélyítette kettejük kapcsolatát, amely még Douglas súlyos betegségének próbáját is kiállta.

AFP
AFP

És akik már nem bírták...

Vanessa Paradis és Johnny Depp - 1998-tól voltak együtt
Johnny számos híres barátnő (pl. Winona Ryder, Kate Moss) után vetett szemet a francia modellre, énekes- és színésznőre, és állítólag egy pillanat alatt beleszeretett. Franciaországban éltek két gyerekükkel, ahol a paparazzókra vonatkozó szabályok jóval szigorúbbak, mint az USA-ban, így sikerült megóvniuk magánéletüket a kíváncsi szemektől (tanulva Johnny korábbi, a bulvárlapok napi témájául szolgáló kapcsolataiból). Mindez azonban nem volt elég, a pár idén nyáron jelentette be, hogy különválnak.

AFP
AFP

Heidi Klum és Seal - 2005-től voltak házasok
A klasszikus modell-zenész páros sokáig álompárnak tűnt. 2005-től éltek házasságban és nevelték 3 gyereküket (plusz Heidi lányát, akinek apja a modell előző párja, Flavio Briatore). Kapcsolatuk olyan szenvedélyes volt, hogy minden évben megújították házassági fogadalmukat, ám az év elejéne Heidinek elege lett Seal mind vadabb dührohamaiból, és elhagyta a férfit.

AFP
AFP



Sztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.htmlNem adják fel! - Sztárok, akik súlyos betegséggel küzdenekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120330-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdenek.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.htmlBarátság válás után is - Így csinálják a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120216-hires-celebek-akik-a-szakitas-utan-is-baratok-maradtak.htmlHíres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.