Le akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?

Forrás: AFP/Jacques Demarthon -
esküvő házasság Erzsébet királynő Károly herceg Camilla hercegné Diana hercegnő Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.

Nyílt titok, hogy sem Károly herceg, sem pedig Diana hercegnő nem volt a hűség mintaszobra 15 éven át tartó házasságukban.

Forrás: AFP/Jacques Demarthon

Míg a brit herceg későbbi feleségével, Camilla Parker-Bowles-szal csalta nejét, addig Dianát sem kellett félteni: élete utolsó éveit például a milliárdos egyiptomi szeretőjével, Dodi Al-Fayeddel töltötte, akivel együtt szörnyethalt az 1997-es franciaországi balesetében.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, nemrég nyilvánosságra kerültek azok a sosem látott esküvői felvételek, amelyeken Diana kimondta a boldogító igent Károly hercegnek. A GLOBE magazin egyik forrása szerint azonban ez közel sem szívből jövő volt, mint ahogyan azt sokan gondolták.

Diana ugyanis nem sokkal a nagy nap előtt szerzett tudomást Károly viszonyáról a későbbi Camilla hercegnével, ezért vissza akart lépni a frigytől, testvérei azonban rábeszélték, hogy inkább ne tegye. Mindeközben Károly is hasonlókat fontolgatott, ő azonban szó szerint királyi parancsba kapta, hogy vezesse oltár elé Dianát: Erzsébet királynő megtiltotta neki, hogy lefújja az esküvőt.

A bennfentes szerint a hamarosan árverésre kerülő fényképeken is jól látszik, mennyire nem fűlt a foguk egyiküknek sem ehhez a házassághoz.

Vilmos első szerelme miatt áll a bál a hercegi pár között?http://www.life.hu/intim/20150825-katalin-hercegne-feltekeny-vilmos-elso-szerelmere-olivia-huntra.htmlEgyre nagyobb a szakadék a hercegi pár között, akiknek egyes sajtóértesülések szerint jó ideje válságban a házassága. Intim--Megdöbbentő! Katalin hercegné és Diana közös fotója kering az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150821-katalin-hercegne-es-diana-hercegno-kozos-fotoja-kering-az-interneten.htmlEgy hihetetlen fénykép robbantotta fel a napokban az internetet: Katalin hercegné és Diana hercegnő ugyanis közös fotón szerepelnek. CsaládAFPÍgy sminkeld magad Jázmin hercegnővé - Videó!http://www.life.hu/trend/20150824-igy-keszits-magadnak-jazmin-hercegnos-sminket-egyszeruen-otthon.htmlHa vonz a mesék világa, és még mindig szeretsz hercegnőnek öltözni, ezt a videót neked találták ki!Trend--Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellenhttp://www.life.hu/news/20150810-terrortamadast-terveztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-ellen-egy-duran-duran-koncert-alatt.html1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.News--Ezzel a nővel csalja Vilmos herceg Katalint?http://www.life.hu/sztarok/20150821-vilmos-herceg-gemma-mullennel-csalja-katalin-hercegnet-a-hirek-szerint.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a Daily Mail egyik forrása szerint válságban van Katalin hercegné és Vilmos házassága, veszekedéseik oka pedig állítólag egy harmadik fél. TV + SztárokAFPDiana volt szerelmének édesapját nemi erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20150217-diana-hercegno-volt-szerelmenek-apjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA hercegnő halálának körülményei a mai napig kérdéseket vet fel Diana rajongóiban. Ám e pillanatban egykori szerelmének, Dodi Al-Fayed-nek édesapja került reflektorfénybe. Nemi erőszakkal vádolják a 86 éves férfit, Mohamed Al Fayed-et.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.