Elképesztő! Beyoncé még sosem villantott ekkorát

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Mpnc -
mellek dekoltázs Beyoncé Knowles villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A formás popójáról ismert énekesnő ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ruhája szinte csak mellbimbóit takarta - azokat is alig. 

A díva egy New York-i eseményen tette tiszteletét, és indulás előtt úgy döntött, vegyen fel helyette más cicifixet, ő ugyan nem takargatja méretes melleit. A kép láttán bizonyára sok férfi hajtaná fejét Beyoncé hatalmas kebleire. Az énekesnő nemrég élete egyik legfurcsább címlapfotóján pózolt, ez az öltözéke azonban mindenen túltesz.

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Mpnc

Beyoncé meghízott? Kissé kicombosodott az énekesnő

A világsztár a Facebookon tette közzé az egyik koncertjén készült fotóját, melyen tisztán látszik, hogy bizony felszaladt pár kiló. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kiderült! Ekkora egy átlagos péniszhttp://www.life.hu/intim/20151021-ekkora-egy-atlagos-penisz.htmlAmerikai kutatók vizsgálták, mekkora az átlagos pénisz. Az önkéntes jelentkezőknek ernyed állapotban és erekció közben is megmérték a férfiasságát.IntimThinkstock„Ki ez, és miért van még itt?" – Ilyenek az egyéjszakás kalandok utáni első pillanatokhttp://www.life.hu/intim/20151021-ilyenek-az-egyejszakas-kalandok-utani-elso-pillanatok-snapchaten.htmlA planking és társai után újabb őrület ütötte fel a fejét a közösségi médiában. A fiatalok ezúttal az egyéjszakás kalandokat követő sokszor kellemetlen, máskor vicces pillanatokat igyekeznek oldani a Snapchat nevű alkalmazás segítségével. Íme, néhány gyöngyszem. Intim--5 férfitípus, akikhez egyáltalán nem érdemes hozzámennihttp://www.life.hu/intim/20151020-ferfitipusok-akiket-jobb-ha-messzirol-elkerulsz-ha-hazassagrol-esik-szo.htmlA házasság szent dolog és jó esetben egy életre szól ugyanazzal a személlyel. Honnan tudjuk, hogy az igazihoz megyünk hozzá? Sehonnan, de ha az alábbi öt típus valamelyikébe tartozik a vőlegény, nem olyan biztos, hogy működni fog a holtodiglan holtomiglan. IntimThinkstockHoppá! Kristen Stewart ledobta a textilthttp://www.life.hu/intim/20151020-kristen-stewart-mario-testino-torolkozo-sorozataba-fenykepezkedett.htmlIgazán merész fotósorozatban mutatta meg bájait Kristen Stewart, akinek meztelen testét csupán egy szál törölköző takarta. IntimAFPHajdú Péter válással fenyegette Sarka Katáthttp://www.life.hu/intim/20151019-hajdu-peter-megtiltotta-hogy-sarka-katat-ujabb-fitneszversenyen-induljon.htmlSarka Kata 50 kiló alá fogyott, amikor fitneszversenyére készült, ez pedig nem nagyon tetszett a férjének – meg is mondta neki, hogy többet nem indulhat ilyen versenyen. IntimOrigo„Ki ez, és miért van még itt?" – Ilyenek az egyéjszakás kalandok utáni első pillanatokhttp://www.life.hu/intim/20151021-ilyenek-az-egyejszakas-kalandok-utani-elso-pillanatok-snapchaten.htmlA planking és társai után újabb őrület ütötte fel a fejét a közösségi médiában. A fiatalok ezúttal az egyéjszakás kalandokat követő sokszor kellemetlen, máskor vicces pillanatokat igyekeznek oldani a Snapchat nevű alkalmazás segítségével. Íme, néhány gyöngyszem. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.