Csirkével a kezében pózol a hatalmas combú Beyoncé

csirke comb címlapfotó magazin Beyoncé stria fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legfurcsább címlapfotója készült el a pop királynőjéről, aki egy magazin kedvéért bújtatta testét egy aprócska dresszbe.

Felrobbant az internet Beyoncé legutóbbi, magáról közzétett fényképe miatt. A popdíva egy szál fehér dresszben, amerikai zászlóval a vállán pózol a Beat magazin címlapjára szánt fotón, miközben – sokak számára érthetetlen módon – egy csirkét tart a karjaiban.

Forrás: Facebook/Beyoncé

Nem ez az egyedüli dolog, ami feltűnhet a fotón: a Life.hu már korábban is megállapította, hogy mostanában kissé kicombosodott Beyoncé, ám ezúttal sem ezt, sem pedig a lábán lévő apró striákat nem tüntette el magáról az énekesnő. Pedig nem éppen erről híres: Beyoncé korábbi Photoshop-botrányaiért kattints ide!

Így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay-Z neje imád királynőnek öltözni, ám hogy ez mennyire sikerült neki az elmúlt évek alatt, arról itt írt a Life.hu.
Ejha! Vizes melleit markolássza Beyoncé: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-beyonce-vizes-melleit-markolaszva-csucsorit-a-flaunt-magazinban.htmlAz énekesnő szexi fotósorozattal állt elő, amin újra megmutatta, mennyire dögös. Intim--Rettegj Kate Upton! Charlotte McKinney színre lépetthttp://www.life.hu/trend/20150404-charlotte-mckinney-nagyon-dogos-szexi-fotok-keszultek-rola.htmlCharlotte McKinney nevét ideje megjegyezni: a 22 éves modell a megtévesztésig hasonlít Kate Uptonra, és pózolni is legalább annyira szeret, TrendOrigoBeyoncé a víz alatt is mesésen szól - Elképesztő videoklip!http://www.life.hu/kult/20150918-beyonce-uj-dallal-rukkolt-elo-mely-az-ocean-legmelyerol-szol.htmlMég egy ideig biztosan várunk kell, amíg a világhírű popdíva új albummal jelentkezik. Addig is több dalban közreműködik, melyek közül a legelképesztőbbre bukkantunk.Kult--Katalin hercegnő kezdhet rettegni Letícia királynétólhttp://www.life.hu/trend/20140625-leticia-spanyol-kiralyne-egy-madridi-kiallitason-hugo-boss-ruhaban.htmlÚjabb királyi stílusikon született: VI. Fülöp király felesége megadta a módját egy madridi kiállításnak.Trend--Amal Clooney ész nélkül szórja a pénzt ruhákra?http://www.life.hu/trend/20151012-amal-clooney-george-clooney-felesege-esz-nelkul-szorja-a-penzt-ruhakra.htmlGeorge Clooney gyönyörű felesége hű akar maradni a "stílusikon" címhez, és állítólag annyit költ ruhákra, mint egy valódi hollywoodi díva. Trend--Ennyit változott két év alatt Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20151002-beyonce-enekesno-2-ev-alatt-ennyit-valtozott.htmlA smink? Vagy a fények? Az előnytelen szög? Fogalmunk sincs, mi okozhatja, de tény: Beyoncé felismerhetetlen lett az alábbi képen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.