Beyoncé meghízott? Kissé kicombosodott az énekesnő

Forrás: 2015 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
terhesség súlyfelesleg comb Beyoncé énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár a Facebookon tette közzé az egyik koncertjén készült fotóját, melyen tisztán látszik, hogy bizony felszaladt pár kiló.

Beyoncé - aki nemrég még romantikus nyaraláson vett részt férjével, Szardínián - egy igencsak előnytelen képet töltött fel magáról. A sztár egy tűzpiros bodyban táncol a színpadon, és a combjai mintha kétszeresei lennének az eddig látottaknál, de lehetséges, hogy csak rossz beállításban készült róla a felvétel. Azonban több pletykalap is célozgatott rá, hogy bizony érkezik a második baba, így lehet, hogy a terhesség miatt hízott meg a gyönyörű díva.

Forrás: 2015 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.