Latexben, meztelen fenékkel pózol a 18 éves Kylie Jenner

Forrás: Interview -
Kim Kardashian Interview Kylie Jenner meztelen latex magazin fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem készültek még ilyen merész képek a Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagjáról. 

Kylie Jenner megmutatta vadabbik énjét az Interview magazin hasábjain.

Forrás: Interview

Kim Kardashian 18 éves, feltöltött ajkú húga itt-ott kivágott latexszerkókba bújt egy merész fotósorozat kedvéért, amelyen végig úgy viselkedik, mintha csak egy játékbaba lenne.

Forrás: Interview

5+1 eset, amikor a Jenner-Kardashian família sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk itt, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát.

A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--Ennyire dögös fotót még nem láttál! Meztelenül ülte meg a lovat Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20151130-kendall-jenner-modell-meztelenul-pozolt-egy-lovon.htmlA szexi modell sokak örömére végre teljesen levetkőzött – ennyire pucéran még soha nem láttuk őt. Trend--Kim Kardashian után szabadon! Pucér fenékkel pózol Paris Hiltonhttp://www.life.hu/intim/20151202-paris-hilton-orokosno-kim-kardashian-utan-pucer-fenekkel-pozol-a-paper-magazinban.htmlAz egykori kebelbarátnők közül most az örökösnő csupaszította le a popsiját ugyanannak a magazinnak, amelynek egy évvel ezelőtt Kim Kardashian mutatta meg olajtól fénylő hatalmas hátsóját - és robbantotta fel vele az internetet.IntimOrigoHoppá! Kendall Jenner húga szájába dugta a nyelvéthttp://www.life.hu/intim/20151118-kendall-jenner-huga-kylie-jenner-szajaba-dugta-a-nyelvet.htmlA fiatal celeblányok meglehetősen intimre sikerült videót posztoltak magukról a Snapchaten. Intim--Véresre vert fotója miatt akadt ki Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-kim-kardashian-es-kendall-jenner-veresre-vert-fotoik-miatt-akadtak-ki.htmlA nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából tette közzé manupilált fotóit Alexsandro Palombo.TV + Sztárok--Az özvegy férj felháborodott, amiért Caitlyn Jenner kapta elhunyt felesége bátorságdíjáthttp://www.life.hu/news/20151116-egy-szeptember-11-en-meghalt-rendorno-ferje-felhaborodott-amiert-caitlyn-jenner-kapta-felesege-dijat.htmlJames Smith felesége, Moira a szeptember 11-i terrortámadások alatt bátorságáért kapta a Glamour Women of the Year elismerését – pontosan azt, amelyet idén a transznemű ikon nyert el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.