Kylie Jenner bevallotta! Injekciókkal tölteti a száját!

Forrás: AFP -
reality show injekció Kylie Jenner kim kardashian száj változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-család reality showjában vallotta be Kylie Jenner, hogy az ajkai bizony injekciózva vannak. Őszintén szólva, nem lepett meg minket a nagy bejelentés.

Jó ideje téma, hogy mitől ilyen dúsak a 17 éves celebnő ajkai, akit egyébként a negyedik legszebb szájú hírességnek szavaztak meg. Kylie ajkai körül egy kisebb őrület is kialakult, amikor a követői meghirdették a Kylie Jenner-kihívást, amire később maga a híresség is reagált.

Kylie Jenner 2015-ben (balra) és egy 2010-ben készült fotón (jobbra) Forrás: AFP

Kim Kardashian féltestvére így nyilatkozott a reality showban: „Nem voltam készen rá, hogy beszéljek erről, így inkább nem válaszoltam a riporterek ezirányú kérdéseire. Nem akartam hazudni, így egyszerűen elkerültem a válaszadást" – mondta.

Kylie valóban nagyon sokáig próbálta titkolni, hogy mesterségesen ilyen a szája, pedig annyira egyértelmű volt a változás, hogy felesleges volt takargatni a nyilvánvalót.

Egyébként a 17 éves celebnőnek nem csak a szája változott hatalmasat, az arcának minden egyes vonása feltűnően átalakult.

Szexi, dús ajkak plasztika nélkül?

Nem csak a férfiak vágyaiban szerepelnek csókos ajkú lányok - mi, nők is sokféle szépészeti beavatkozást kipróbálunk a szebb száj reményében. Pedig néhány sminktrükkel is nagyíthatod optikailag az ajkaidat, és még csak nem is fáj a dolog. Megéri kipróbálni Larion Oscar sminkmester trükkjeit!

Ebben a kádban mossa hatalmas tomporát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/otthon/20150505-kim-kardashiannak-es-kanye-westnek-kulon-luxusfurdoszobaja-van.htmlMég ha nincsenek is felesleges millióid egy luxusfürdőszoba kialakítására, álmodozni azért biztosan te is szeretsz. Összegyűjtöttünk hát négy olyan nem mindennapi fürdőt, amelyek kádjában világsztárok pihentetik bágyadt testüket egy fárasztó nap után. Te elfogadnád valamelyiket?OtthonOrigoAnna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150506-kim-kardashian-anna-wintour-miatt-nem-szelfizett-a-2015-os-met-galan.htmlA valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.News--Eljött a nagy nap! Megjelent Kim Kardashian könyvehttp://www.life.hu/trend/20150506-kim-kardashian-konyve-megjelent.htmlA celebnő kedden New Yorkban promózta frissen megjelent könyvét.Trend--Hoppá! Erotikus fotókat tett közzé Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150504-kim-kardashian-botranyhos-celeb-erotikus-fotokat-posztolt.htmlA popókirálynő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és igazán erotikus képeket tett közzé Instagramján.Intim--Kim Kardashian megfenyegette Bruce Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150501-kim-kardashian-megfenyegette-a-nove-valtozo-olimpikon-mostohaapjat-bruce-jennert.htmlAmikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. TV + Bulvár--Kim Kardashian büszke rá, hogy mostohaapja nővé operáltatta magáthttp://www.life.hu/news/20150427-kim-kardashian-buszke-ra-hogy-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.htmlKorábban nem nagyon tudtunk arról, hogy a Kardashian-család hogyan reagált Bruce Jenner nővé válására. A legújabb interjúból erre is fény derült.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.