5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világot

Kim Kardashian címlap Kendall Jenner Bruce Jenner kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. 

1. Bruce Jenner nővé operáltatta magát

Kim Kardashian mostohaapja , a Jenner-lányok édesapja jó ideje beszélt már arról, hogy hamarosan nővé operáltatja magát, a júliusi Vanity Fair címlapján azonban Caitlyn Jennerként debütált. Azóta pedig elárasztották a közösségi oldalakat azok a világsztárok, akik az egykori olimpikon hihetetlen címlapfotójának megosztásával fejezik ki csodálatukat az iránt az ember iránt, aki ilyen hosszú ideig várt arra, hogy végre igazán önmaga lehessen.

Bruce Jenner Forrás: vanityfair.com

2. Kim Kardashian a Vogue címlapján pózol

2014 márciusa egyértelműen Kim Kardashiané volt: ő volt az ugyanis, aki első celebként, férjével karöltve meghódította a Vogue címlapját. A magazin nagyasszonya, Anna Wintour nem lázongott vagy legalábbis nagy titokban csinálta, és elfogadta, hogy igenis egy új világ köszöntött be a divatiparban. Mi pedig itt, a Life.hu szerkesztőségében nagy nehezen tértünk csak napirendre a tény fölött, hogy a kultikus Vogue egy ilyen címlaplányt választott, és izgalmunkban megkérdeztük Zanin Éva társadalomtörténészt illetve Nánási Pál fotóst, számukra mit jelentett a Vogue újítása. A cikket ITT olvashatod.

Kim Kardashian és Kanye West a Vogue címlapján Forrás: Vogue

3. Kylie Jenner 17 évesen lett plasztikhercegnő

A Kardashian-família legfiatalabb tagja, Kylie hihetetlen átalakuláson ment keresztül az utóbbi években. Amíg tudta, tagadta a plasztikáztatás tényét, mostanra azonban már ő is beleunt a dologba: pár hete beismerte, hogy feltöltette az ajkait, de az arcát elnézve még ez a legkisebb dolog. A celeblány még csak 17 éves, de kevés olyan pont van az arcán, ami ne a kitűnő sebészek még kitűnőbb munkáját dícsérné...

Kylie Jenner 2015-ben (balra) és egy 2010-ben készült fotón (jobbra) Forrás: AFP

4. Teljesen pucéran pózol Kim Kardashian

Tavaly novemberben csak az nem látta Kim Kardashian legpucérabb fotóját, aki nem ismeri az internetet. A művésznő a Paper magazin címlapján pózolt, és nem túlzás azt állítani, hogy egy egész oldalt beterített méretes, olajtól fénylő fenekével. Persze ezek után még pózolt sokkal meztelenebbül is a világ egyik legszexibb popsijának birtokosa, de a Paper címlapja olyannyira beleégett akkor a retinánkba, hogy egészen biztosan nehéz lesz Kimnek felülmúlnia önmagát.

Kim Kardashian a címlapon Forrás: PAPER Magazine

5. A család legifjabb tagja a North West nevet kapta

2013 nyarán látta meg a napvilágot Kim és Kanye kislánya, North West. Be kell valljuk, bennünket szíven ütött a névválasztás - hiszen szigorúan véve mégiscsak Észak Nyugatot jelent a név -, olyanannyira, hogy egyik kedves kolléganőnkben mindössze pár hete tudatosult csak, hogy kicsi North - aki egyébként köztudottan egy hisztigép - nem kisfiú, hanem kislány. Most pedig tűkön ülve várjuk, mi lesz a sztárpár következő csemetéjének becses neve - mi leginkább a South West és az East West-re tippelünk.

North West a divatheteken Forrás: AFP/Craig Barritt

+1: Kendall Jenner szupermodell lett

Lehet, hogy tehetséges, lehet, hogy nádszálkarcsú, de bennünket akkor is sokkolt, hogy egy Kendall Jenner-tipusú celeblánynak van keresnivalója a divatheteken. Pedig van, sőt, a tinilány szoros barátságot ápol többek között Karl Lagerfelddel is, és egyre több márkaválasztja őt a kampányába. Nem mondhatnánk, hogy különösebben szurkolunk neki, mert mi inkább az egyediségben hiszünk, ha modellekről van szó...

Kendall Jenner Forrás: AFP

Számodra mi volt a legsokkolóbb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.