Kylie Minogue is megerősítette, hogy eljegyezte 28 éves szerelme

esküvő házasság eljegyzés párkapcsolat megerősítés Kylie Minogue eljegyzési gyűrű Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit eddig csak bizonyos sajtóforrások rebesgettek, nemrég a világhírű énekesnő és újdonsült vőlegénye, Joshua Sasse is elismertek.

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint a 47 éves Kylie Minogue-ot néhány hónap együttlét után eljegyezte párja, a 28 éves Joshua Sasse. Bár az énekesnő gyűrűsujján már hetek óta csillog az a bizonyos gyémánt, eddig még sem ő, sem pedig színész kedvese nem nyilatkozott a témáról.

Forrás: Northfoto

Egészen mostanáig: a napokban a brit Saturday’s Daily Telegraph újság házasságokat összegző rovatában lehetett olvasni, hogy egy bizonyos Mr J.S. von Sasse és Miss K.A. Minogue hivatalosan is elismerte az eljegyzést.

A Hello! magazin értesülései szerint Joshua és családja kapcsolatai miatt választották a brit lapot a lánykérés megerősítéséhez: Joshua dédapja, William Berry 1927-ben vásárolta meg a The Telegraph-ot, annak idején pedig a The Sunday Times és számos másik hírügynökség is hozzá tartozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.