Steiner Kristóf tönkrement házasságáról: “Nagyon szenvedtem, kétségbe voltam esve”

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
házasság válság szerelem Steiner Kristóf kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc év után ért véget házasságuk Matannal, be kellett látniuk, jobb ha elengedik egymást, mert más irányba tart az életük. Nem volt könnyű Kristófnak feldolgoznia a szakítást, de már új szerelemre is talált.

Néhány hónapja ért véget Steiner Kristóf házassága Matannal, akivel rengetegszer jártak együtt Budapesten is. Kristóf mindig büszkén beszélt férjéről, és arról, hogy milyen jól kiegészítik egymást. Sajnos a szerelmüknek vége lett, amit egyáltalán nem volt könnyű feldolgozni.

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf

“Kilenc év volt az életünkből. Amikor vége lett, nagyon szenvedtem. Úgy éreztem magam, mint amikor az édesanyám meghalt.

Álmatlanul töltöttem az éjszakákat, szomorúan a nappalokat. Amikor szakítottunk, kétségbe voltam esve, hullott a könnyem”

- vallotta Kristóf a Hot magazinnak, aki két hónapja újra szerelembe esett. “Két hónap múlva megismerkedtem Nimivel, de még mindig az járt a fejemben, hogy ilyen rövid idő után lehet-e újat kezdeni” - árulta el Kristóf kétségeit, de azóta teljes a boldogság. "Nagyon hasonlóan gondolkodunk, és nagyon boldoggá tudjuk tenni egymást. Nagyon nagy a szerelem” - árulta el Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.