Szőke Zoltán öt éve nem tud elválni feleségétől

Forrás: RTL Klub -
válás Szőke Zoltán Barátok közt válóper szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja már öt éve szakított, és tavaly hivatalosan is le akarta zárni a házasságát, de még mindig húzódik az ügy.

Szőke Zoltán felesége, Anikó tavaly azt nyilatkozta, hogy karácsonyra elválnak, de úgy tűnik, még mindig nem kerülhet pecsét a papírokra – írja a Story. A lap úgy véli, az lehet az ok, hogy a két fél, mindent korrektül kíván rögzíteni, két gyermekük érdekében. De állítólag az is lehetséges, hogy a gyönyörű zuglói villaépületben lévő, kétszintes közös lakás értékesítése miatt húzódott el a procedúra.

Forrás: RTL Klub

„Mindenkinek jár a boldogság, így Zolinak is. Még akkor is, ha mások számára fájdalmas és áldozatokkal jár. Túléltük az elmúlt évet, és új életet tudtunk kezdeni. Tudom neki se volt könnyű az elmúlt év" – mondta Anikó.

Újra nősülne a színész

"Az eltelt öt évre visszatekintve minden a helyére került, és amikor eljön az ideje, belefér majd az életünkbe egy esküvő is"mondta a színész, aki nagyon boldog jelenlegi párjával, Annamarival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.