Steiner Kristóf sokat hezitált új szerelme miatt, mielőtt összejöttek

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
párkapcsolat videó Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Steiner Kristóf és párja, Matan szakítottak. A sztár azóta már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. 

Először az Aktívnak adott exkluzív interjút új párjával Steiner Kristóf, aki új életet kezdett, miután véget ért a házassága. Az újságíró 4 hónapot töltött egy hajón, hogy elengedje a múltját, arra azonban nem számított, hogy a boldogság ilyen gyorsan rátalál. Kristóf őszintén mesélt arról, hogy a kezdetekben miért okozott neki dilemmát az új szerelem, valamint elárulta, hogyan élik az életüket Tel Avivban.

Ó, az a test: Emily Ratajkowski megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/intim/20160705-emily-ratajkowski-ujabb-bikinis-kepet-posztolt-instagramra-nagyon-dogos.htmlA fiatal modell minden porcikáját láthattuk már, de ez nem jelenti azt, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Emily rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. IntimOrigoMegható! Így nézett ki az oltárnál David és Victoria Beckham: fotó!http://www.life.hu/intim/20160704-victoria-beckham-es-david-beckham-hazassagi-evfordulo-meghato-foto-a-focistatol.htmlAz exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Micsoda fotó! IntimAFPVérontás, többszörös orgazmus és fogyás - Mindezt a piócáknak hálahttp://www.life.hu/intim/20160704-tobbszoros-orgazmus-fogyas-mindezt-pedig-a-piocaknak-hala.htmlTörténetünk főszereplője, a 48 éves Aleksandra váltig állítja, hogy a piócáknak köszönhetően búcsúzhatott el a súlyfeleslegétől, és üdvözölhette az életében a többszörös orgazmust. IntimOrigoA heréket is be kell vonni az izgató játékba! A pasik elárulják, pontosan hogyan! (18+)http://www.life.hu/intim/20160702-pasik-vallanak-arrol-mit-szeretnek-az-agyban-hogyan-kell-jatszadozni-a-hereikkel.htmlGolyók, herék: mindegy, minek nevezzük őket, léteznek, és kezdenünk is kell velük valamit. Akinek nincs, nehezen tudja elképzelni, hogy pontosan mit is kellene velük csinálni, de most a leghitelesebb forrásból tudhatjuk meg, hogyan játszunk a férfiak tojásaival. IntimOrigoHűha! Demi Lovato teljesen meztelenül állt kamerák elé: szexi fotó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160701-demi-lovato-teljesen-pucer-igy-meztelenkedik-a-hiresseg-szexi-fotok.htmlA gyereksztárból lett világhírű énekesnő a Body Say című új dalának kedvéért vállalta be az elég merész képeket. IntimOrigoIntim fotón csókolja új párját Steiner Kristófhttp://www.life.hu/intim/20160701-intim-fotot-posztolt-steiner-kristof-uj-szerelmevel-nimroddal-csokolozik.htmlAz egykori műsorvezető élete még néhány hónappal ezelőtt teljesen romokban hevert. Tönkrement házasságát siratta, de újra rátalált a szerelem. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.