Már fél éve készült a halálra a magyar táncdalénekesnő

betegség halál öngyilkosság Mary Zsuzsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi már korábban is kísérelt meg öngyilkosságot - harminc éve már megpróbálta felvágni az ereit, akkor Klapka Györgynek sikerült megmentenie az életét. Családja szerint Zsuzsi most is jó ideje készülhetett az öngyilkosságra.

RTL Klub
RTL Klub


Az énekesnő december 24-én este lett öngyilkos a lakásában. Valószínűleg nem tudta feldolgozni azt, hogy pajzsmirigybetegsége következtében több mint 40 kilót hízott. Mary Zsuzsi testvére korában már jelezte a családnak, hogy mire készül az énekesnő, de karácsonykor úgy tűnt, hogy minden rendben van vele. Zsuzsinak mindig is ingadozó volt a hangulata: egyszer teljesen feldobódott, máskor pedig azt emlegette, hogy nincs értelme az életének.

Mióta betegeskedett (körülbelül fél éve), semmi sem tette már igazán boldoggá Mary Zsuzsit, képtelen volt feldolgozni, hogy teste a betegség miatt eltorzult. Két hete szültetett meg hatodik unokája, de nem érdekelte a kisbaba, meg sem akarta nézni.

"A hatóság boncolást rendelt el, hogy megállapítsák a halál okát, de mivel nővérével előre közölte Zsuzsi a szándékát, úgy gondolom, öngyilkos lett" - mondta Klapka György a Blikknek, aki most gyerekeiket vigasztalja. Dennis fiuk ugyanis önmagát is hibáztatja édesanyja haláláért.

"Egy éve nem beszéltem anyuval, amióta elköltöztem kedvesemhez Ludasra. Most karácsonykor kibékültünk, és megöleltem. Szerencse, hogy így történt, különben örökre bűntudatom lenne" - mondta Mary Zsuzsi fia a Blikknek.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.