Jótékonykodva szórakozni? Igen, a szeretet ereje minden akadályt elsöpör!

Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazi anti-valentinista vagy, ha nem, vagy ha esetleg csak nincs ötleted, hova menjetek a pároddal a hétvégén, íme, néhány szuper javaslat! 

1. HolddalaNap Karnevál
2015. február 13.
Budapest, Eötvös 10

Maskarás tánccal kísért koncert, népek táncai táncörvény és óriásbábos misztériumjáték – egészen izgalmasan hangzik a HolddalaNap Karnevál programja. Február 10-én az Eötvös 10-be látogatók beléphetnek a rítusok világába. Te se maradj le róla, ha szereted az igazán különleges kulturális utazásokat!

Forrás: Eötvös 10

2. Deepfields buli
2015. február 13.
Budapest, MüSZi

Egy jó Deepfields bulival nem lőhetsz mellé, ha szereted az elekronikus zenét. Martin 'M & Flixon, Li@Baco és Delay ciripel egész este, amíg Szobafény zseniális vizuális effekteket varázsol a zene mellé. Ne mondd, hogy nem néznéd meg!

DJ Delay Forrás: Facebook/ DJ Delay

3. Közönségtalálkozó Hesnával az iszlám vallási radikalizmusról
2015. február 13.
Budapest, Művész mozi

Sok érdekes, aktuális kérdést vet fel az iszlám vallás mostanában. Az idén a legjobb külföldi film kategóriában Oscar-díjra jelölt Timbuktu című film vetítése után Al Ghaoui Hesnát kérdezhetik az érdeklődők az iszlám vallásról, radikalizmusról és személyes tapasztalatairól. Érdemes meghallgatni!

Forrás: Vertigo Média Kft.

4. Cirque de Soleil
2015. február 14.
Budapest, Papp László Sportaréna

Ha még nem voltál a Cirque du Soleil élmény részese, most itt a lehetőség! Lélegzetelállító Quidam című show-ján olyan artistamutatványokat láthatsz, amiktől biztosan tátva marad a szád. Ha nincs még Valentin-napi programod, lepd meg magad egy jeggyel!

Forrás: Facebook/Cirque du Soleil

5. A szeretet erejével
2015. február 15.
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ismert művészek lépnek fel egy halmozottan sérült 9 éves kislány műtétjéhez hiányző összeg előteremtése érdekében. A rendezvény fővédnöke prof. dr. Bagdy Emőke, Prima Primissima-díjas pszichológus, a műsorvezető pedig Joshi Barat lesz. Számos könnyűzenei előadó műsorát élvezhetik azok, akik részt vesznek az eseményen, hogy segítsenek a kislánynak. Ezen az e-mail címen regisztrálhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.