Damu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításait

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd.

Ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy valójában mi is a helyzet az öt hónapos terhes Edina és Damu Roland körül. A nő állítja: soha nem volt terhesen az elvonón, Damu Roland viszont újra felesége alkoholproblémáiról beszélt, ezúttal Ábel Anita A nő háromszor című műsorában.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A feleségemnek sajnos van egy genetikai öröklött alkoholbetegsége. A feleségem nem alkoholista, nem napi ivó. Sajnos az életében számtalan esetben előfordult az, hogy az italhoz nyúlt" – mesélte a műsorban Damu. "Edina gyógyulófélben van, a kisbaba egészséges" – hangsúlyozta a színész, aki szerint nem volt igaz az sem, hogy ő elköltözött volna otthonról, mert nem bírta nézni, hogy a felesége sokszor fél liter töményet is megiszik egyszerre.

„Nem költöztem el. Azért mentem el akkor, mert mi ugye Érden lakunk és annyi munkám volt, hogy tulajdonképpen az egyik a másikba ért. Otthon Edina nagyon rossz állapotban volt, pihent és feküdt. És tényleg volt olyan, hogy kétszer három napot nem aludtam otthon” – magyarázta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.