betört egy lakásba de elaludt szerencsétlen betörő rendőrség betörő a rendőrök ébresztették fel a betörőt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A betörő szépen összekészített mindent, amit el szeretett volna lopni egy budapesti házból, de annyira elfáradt, hogy lefeküdt aludni a hálószobában. Az álmából azonban a rendőrök ébresztették a férfit.

Nemrég hasonló esettel kerültek szembe a rendőrök. Karácsony előtt egy férfi súlyos károkat okozott egy munkásokat szállító autóbuszban, majd a vandál az egyik ülésen hajtotta álomra a fejét. A rongálót végül a rendőrök keltették fel. Az egyenruhások most is így cselekedtek: a tett helyszínén azonnal elfogták a betörőt.

Annyira elálmosodott az akcióban, hogy lefeküdt aludni a betörő (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi egy táskába különféle műszaki cikkeket pakolt össze, majd odakészítette az okostévét is. Ezeket mind el szerette volna lopni a budapesti családi házból. Az akció előtt azonban annyi nyugtatót vett be, hogy elálmosodott, ezért lefeküdt a hálóban található ágyra. A betörőt a ház tulaja vette észre, aki, miután hazaért, azonnal értesítette a hatóságokat.

A 47 éves férfit a rendőrök ébresztették fel, akit lopás kísérlete miatt hallgattak ki, majd őrizetbe is vettek – számolt be a nem mindennapi esetről a nuus.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.