2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Stana Alexandra új fotója beindította a rajongói fantáziáját

jegygyűrű lánykérés Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulvártémákat tekintve egészen fordulatosra sikeredett az idei év, mely az utolsó napokra is tartogat meglepetéseket. Karácsony környékén ugyanis több hírességnek is megkérték a kezét, vagy éppen ők térdeltek le szívük választottjai elé.

Nem csoda, hogy a lánykérések forgatagában elég egy jól beállított kép ahhoz, hogy a kommentelők vad találgatásba kezdjenek. A Dancing with the Stars táncosnője, Stana Alexandra szerelmével, Meggyes Dáviddal meghitt hangulatban randevúzott, minderről fénykép is készült, és a Bors szerint ezt látva többen is azt kezdték találgatni, hogy vajon eljegyezték-e már Alexandrát?

A lapnak a táncosnő még karácsony előtt nyilatkozott, akkor azt mondta, jelenleg nem az a legfontosabb az életében, hogy menyasszony legyen:

Stana Alexandra idén vált el férjétől, a szintén táncos Köcse Györgytől, szerelme, Meggyes Dávid és exe, Horváth Gréta pedig év elején szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.