Kimondták a válást! Hivatalosan is vége Stana Alexandra és Köcse György házasságának

Forrás: Stana Alexandra -
Köcse György válás Dancing with the Stars Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandrát és Köcse Györgyöt a Dancing with the Stars műsornak köszönhetően ismerhette meg egy ország. A táncosok évek óta egy párt alkottak, tavaly nyáron örök hűséget is fogadtak egymásnak. Ám alig néhány hónappal később bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Mára pedig már hivatalos a szakításuk.

Stana Alexandra és Köcse György igazi álompárnak számított, ám rögtön az esküvő után kiderült, hogy nem egyeznek a terveik a jövőt illetően. A nagy nap előtt megegyeztek abban, hogy itthon maradnak, családot alapítanak, ám utána nem sokkal külföldi munkalehetőséget kaptak, amit Gyuri nem akart visszautasítani, így elvállalta a felkérést Szőke Zsuzsi kolléganőjével.

Kimondták a válást! Hivatalosan is vége Stana Alexandra és Köcse György házasságának Forrás: Stana Alexandra

Alexandra és György novemberben jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A táncosnő nem sokkal később beleszeretett Meggyes Dávidba, aki januárban vetett véget házasságának. Szerelmük annyira erős, hogy már egy fedél alatt élnek.

A Blikk megkereste Alexandrát, ám a témában nem kívánt nyilatkozni, György azonban rövid üzenetben megerősítette, hogy hivatalosan is elváltak az útjaik, és szeretné lezárni a múltját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.