2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Soha nem fogjuk megtudni az igazságot az ufókról - állítja egy férfi, aki betört a NASA gépeibe

Forrás: NASA -
NASA Pentagon Gary McKinnon űrközpont ufó
Egy brit férfi, Gary McKinnon feltörte a NASA számítógépeit, amelyekben „fényképes bizonyítékokat" talált ufókról. Azt állítja, korábban az amerikai hadsereg, haditengerészet, légierő és a Pentagon számítógépeihez is hozzáfért, és úgy véli, soha nem kerülünk közelebb az ufók mibenlétéhez, ugyanis egy csomó dokumentáció hamis.
A NASA azt állítja, egyik űrfotóján ufókra bukkantak Forrás: NASA

McKinnon nem tagadja, hogy több számítógépet is feltört, de mindeddig nem került börtönbe. Elmondta, hogy amikor bejutott a NASA egyik számítógépébe, ott olyan műholdképeket talált egy űrközpontról, amely egy kupolákkal rendelkező hajót ábrázol. Hozzátette, nem tudta hosszasan tanulmányozni a képet, mert időközben eltüntették. Arról is beszélt, hogy több ezer más képet is megnézhetett volna, ha az internetkapcsolata gyorsabb lett volna.

Ez is érdekelhet:

A Pentagon felfedte, hogy néz ki valójában egy tipikus ufó

A Nemzetközi Űrállomás felvétele bizonyíthatja, hogy valóban léteznek ufók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.