A Nemzetközi Űrállomás felvétele bizonyíthatja, hogy valóban léteznek ufók

ufó létezés földönkívüli Nemzetközi Űrállomás ufóészlelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ufószakértő szerint a videón egy űrhajó látható.

A Nemzetközi Űrállomás (ISS) élő felvételén jól látható, hogy egyszer csak a nagy semmiből egy szivar alakú, hatalmas objektum úszik be a képbe. Sokak szerint nem kérdés, hogy a felvételen földönkívüliek láthatóak, az pedig felettébb gyanús, hogy az adást pillanatokon belül meg is szakították.

Bár az eset évekkel ezelőtt történt, most egy magát ufószakértőnek valló férfi azt mondta, hogy a videón egy óriási űrhajó látható, ami két gömb mellett cirkált közvetlenül a Föld felett -írja a Bors a Daily Star cikke alapján. A férfi szerint ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy léteznek földönkívüliek.

"Több száz, valószínűleg több ezer órányi ISS élő közvetítésű felvételt figyeltem meg, és láttam már UFO-kat, láttam már jégkristályokat, láttam már űrszemetet és láttam már fényvisszaverődést. Amit itt látunk, az egyikre sem hasonlít"

– mondta Tyler Glockner, aki YouTuben továbbosztotta a rejtélyes felvételt. A férfi arra is utalt, hogy szerinte a NASA titkolja az ufó észleléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.