forgatókönyv film Sony Pictures Entertainment hackertámadás James Bond Spectre lopás Észak-Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.

A személyes adatok és az Angelina Jolie-t (is) savazó magánlevelezések nyilvánosságra hozása csak az egyik dolog, amely miatt főhet a feje a Sony Pictures Entertainment filmstúdiónak.

Forrás: Northfoto

Az Eon Production vasárnap jelentette be a hírt, miszerint a stúdió elleni november végi hackertámadás során a már készülő legújabb James Bond-film egyik korai verzióját is ellopták. A film producerei attól tartanak, hogy a harmadik fél kezébe került forgatókönyvet nyilvánosságra hozzák – annak ellenére, hogy szerzői jogok védik, és a cég nem fél megtenni minden ezzel kapcsolatos jogi lépést.

A spekulációk Észak-Koreát sejtik a november végi hackertámadás mögött a hamarosan bemutatásra kerülő The Interview című film miatt, amely az észak-koreai vezető, Kim Jong Un ellen elkövetett gyilkossági kísérletről fog szólni.

Igazi bombázók lettek az új Bond lányok

Sam Mendes rendező nem csupán az új James Bond-film furcsa nevét magyarázta meg december eleji sajtótájékoztatóján, hanem a film szereplőgárdájának neveit is nyilvánosságra hozta - a cikket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.