Csúnyán beszóltak Angelina Jolie-nak - Tehetségtelen, elkényeztetett kölyöknek nevezték

Forrás: AFP/Tobias Schwarz -
elkényeztetett filmstúdió Sony Barack Obama hackertámadás levelezés Angelina Jolie magánlevelezés kiszivárogtatás társelnök tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra kerültek a Sony stúdiójának magánlevelezései. Mint kiderült, Amy Pascal, a cég társelnöke nincs jó véleménnyel a színész-rendező Mrs. Pittről.

Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor egy titkosnak szánt ócsároló email tartalma nyilvánosá válik – kiváltképp, ha egy épp világsztárt szólsz le benne, vagy épp az amerikai elnökön viccelődsz.

Forrás: AFP/Tobias Schwarz

De nem, van még ennél is tovább a kínosság terén: ha összetalálkozol a leveled tárgyával. Pontosan így járt a Sony filmstúdió társelnöke, Amy Pascal, aki egy hollywoodi partin futott bele Angelina Jolie-ba – éppen pár nappal azután, hogy nyilvánosságra került egy kollégájával váltott levél, amelyben „minimálisan tehetséges, elkényeztetett kölyöknek" nevezte a mostanában rendezőként ténykedő Mrs. Pittet.

Amy Pascal, a Sony társelnöke Forrás: AFP/Kevin Winter

Nagyon ciki, és ha ez még nem lenne elég, rasszista szóvicceket tartalmazó emailje is nyilvánosságra került, amelyek a hírek szerint az amerikai elnököt, Barack Obamát célozták. Pascal később mindenkitől elnézést kért, elmondása szerint csak viccnek szánta a megjegyzéseket, ugyanakkor tudja, mennyire súlyosak a szavai.

A Sonyt néhány héttel ezelőtt érte egy hackertámadás, amely miatt több sztár, köztük Sylvester Stallone, és céges dolgozó személyes adatai kerültek fel a világhálóra. Az esetről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.