sajtótájékoztató Christoph Waltz Léa Seydoux rendező film Daniel Craig Sam Mendes Monica Bellucci James Bond Bond-lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa nevet kapott a legújabb Bond-film, ám a rendező Sam Mendes többek között ennek okát is napvilágra hozta a film csütörtöki online sajtótájékoztatóján. És kiderült végre az is, kik lesznek a mozi szereplői.

SPECTRE - ez lesz a címe a 24. James Bond filmnek – jelentette be Sam Mendes rendező a PineWood Studiosban tartott sajtótájékoztatóján. A nem mindennapi filmcím egy gonosz szervezet után kapta a nevét – ám a direktor nem árult el többet róla.

Daniel Craig Léa Seydoux és Monica Bellucci koszorújában Forrás: AFP/Ben Stansall

Azt azonban igen, hogy a film története Ian Fleming 1961-ben íródott regényén alapszik, a forgatási munkák pedig 7 hónapig fognak tartani a világ különböző pontjain, mint London, Róma, Mexikóváros, az Alpok és Marokkó.

Ami a szereplőgárdát illeti, az MI6 részből megismert Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris és – na, ki más? – Daniel Craig tér vissza. A két Bond-lány a Lucia Sciatát alakító Monica Bellucci, illetve Léa Seydoux lesz - a Rihannára és Penélope Cruzra vonatkozó találgatások tehát nem jöttek be. A kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz is szerepet kapott a filmben, hogy melyik karakter bőrébe bújik, azt egyelőre nem erősítették meg.

Bond-lányok a süllyesztőben

Míg Halle Berry fürdőruhás jelenetét azóta sem tudta elfelejteni a világ, néhány kolléganője nem mondhatta magát ilyen szerencsésnek: a Life.hu ITT gyűjtötte össze, kik azok, akiknek nem jött össze a nagy áttörés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.