Kiszivárgott Madonna legújabb albumának összes dala

Forrás: AFP/Jason Merritt -
album dal kiszivárgás hackelés szám Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fő a feje az énekesnőnek: kiszivárgott Iconic című albumának mind a 13 száma, amelyek a tervek szerint csak a jövő évben jelentek volna meg.

Nem a legjobban zárul Madonna éve: kiszivárgott az énekesnő Iconic nevet viselú új albumának mind a 13 száma.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Érthető módon ennek cseppet sem örül a pop koronázatlan királynője, aki a közeli ismerősei szerint még idegesebb, mióta felfedezte, hogy 10 évvel ezelőtt meghackelték a gépét és a telefonjait. Ahogy a Daily Mirror is írja, Madonna már kész összeesküvés-elméletet szőtt: csapatának egy tagját gyanítja a „támadás" mögött, aki szerinte ellene és márkája ellen szövetkezett.

Az 56 éves énekesnő Instagramon kérte rajongóit, hogy ha tisztelik annyira, mint művészt és embert, ne hallgassák meg a számokat.

Kedves Madonna, ha ez megnyugtat, a Sony filmstúdióját sem kímélték a hackerek: november végén nem csupán az ott dolgozó civilek és sztárok személyes adatait, beleértve a levelezéseiket szivárogtatták ki, hanem a legújabb James Bond-film forgatókönyvét is. A történet azonban tovább folytatódik: erről bővebben ide kattintva olvashatsz.
Madonna nem adja át a helyét! 56 évesen mellbimbóban címlapozikhttp://www.life.hu/news/20141202-madonna-56-evesen-is-bebizonyitotta-o-a-pop-hercegnoje-es-nem-adja-at-a-helyet.htmlMadonna megint jó pár évre bebiztosította helyét és popkirálynői pozícióját. Ismét olyat csinált, ami után Miley Cyrus, vagy épp Lady Gaga csak a fejüket kapkodhatják. Az 56 éves díva újfent odatette magát egy címlapra, és nem is akárhogyan...News--Így bankettozott Madonna lánya, Lourdeshttp://www.life.hu/csalad/20140626-lourdes-leon-madonna-lanya-bankett.htmlSemmi habos-babos ruhaköltemény: az énekesnő elsőszülöttje pöttyökben és vörös rúzzsal búcsúzott régi iskolájától és osztálytársaitól.CsaládOrigoMegható fotóval nosztalgiázott Madonnahttp://www.life.hu/kult/20140601-madonna-feltette-a-michael-jacksonnal-kozos-fotojat-az-internetre-a-popkiraly-halalanak-evforduloja.htmlJúnius 25-én lesz öt éve, hogy elhunyt Michael Jackson. Madonna már június 1-jén megkezdte a megemlékezést, méghozzá egy nagyon régi, közös fotóval. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.