forgatókönyv film Sony Pictures Entertainment hackertámadás James Bond Spectre lopás Észak-Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.

A személyes adatok és az Angelina Jolie-t (is) savazó magánlevelezések nyilvánosságra hozása csak az egyik dolog, amely miatt főhet a feje a Sony Pictures Entertainment filmstúdiónak.

Forrás: Northfoto

Az Eon Production vasárnap jelentette be a hírt, miszerint a stúdió elleni november végi hackertámadás során a már készülő legújabb James Bond-film egyik korai verzióját is ellopták. A film producerei attól tartanak, hogy a harmadik fél kezébe került forgatókönyvet nyilvánosságra hozzák – annak ellenére, hogy szerzői jogok védik, és a cég nem fél megtenni minden ezzel kapcsolatos jogi lépést.

A spekulációk Észak-Koreát sejtik a november végi hackertámadás mögött a hamarosan bemutatásra kerülő The Interview című film miatt, amely az észak-koreai vezető, Kim Jong Un ellen elkövetett gyilkossági kísérletről fog szólni.

Igazi bombázók lettek az új Bond lányok

Sam Mendes rendező nem csupán az új James Bond-film furcsa nevét magyarázta meg december eleji sajtótájékoztatóján, hanem a film szereplőgárdájának neveit is nyilvánosságra hozta - a cikket ide kattintva olvashatod el.
Buja francia szépség lesz James Bond új nője (18+)http://www.life.hu/trend/20141010-lea-seydoux-lesz-a-24-james-bond-film-noi-foszereploje.htmlAz őrülten szexi, 29 éves Léa Seydoux lesz a 24. James Bond-film női főszereplője - ideje őt jobban megismerni!Trend--Kiszivárgott a videó, amelyen Maradona megüti fiatal exmenyasszonyáthttp://www.life.hu/intim/20141029-diego-maradona-meguti-exmenyasszonyat-rocio-olivat-egy-kiszivargott-videon.htmlA futballsztár egykori párja, Rocío Oliva korábban is állította, miszerint Maradona többször is kezet emelt rá. Egyre biztosan van bizonyíték – a felvétel alább látható.Intim--Maitland Ward meztelenre vetkőzött és ellopta a karácsonythttp://www.life.hu/trend/20141211-maitland-ward-karacsonyi-egosorral-es-girlandokkal-a-testen-meztelenkedett.htmlA másodrangú színésznő minden alkalmat megragad a közönség figyelmének felkeltésére. Most épp girlandokkal és karácsonyi égősorral meztelenkedett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.