Ma lenne 34 éves Amy Winehouse: Fotók!

Forrás: AFP/Ed Jones -
fotók születésnap Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepelné 34. születésnapát Amy Winehouse: átfogó fotósorozat az énekesnő életéről.

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2011. július 23-án, 27 évesen hunyt el a híres énekesnő. Amy Winehouse alkoholmérgezés miatt veszítette életét, a saját ágyában halt meg, senki nem volt jelen a tragédia idején.

A váratlan haláleset után az egész világ gyászolta az énekesnőt, és még sok év elteltével is szívszorító érzés megnézni a temetésén készült képeket. Többen is próbálták megfejteni, hogy miért alakult Amy élete ilyen szomorúan, ám egy ezoterikus tanácsadó állítja: a születési dátumából látszik, hogy folyamatos megfelelési kényszertől szenvedetta sztár.

Winehouse már 6 éve nincs velünk, és ma még mindig csak a 34. életévét töltené. Túl fiatalon hunyt el. Sokan megemlékeznek a születésnapjáról, hiszen amit ránk hagyott a zenéivel, azt soha nem lehet elfelejteni.

/1107/Amy_W201172611471

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.