Jóban Rosszban sorozat szexjelenet Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor egy nála tizenkét évvel idősebb nővel bújik ágyba a Jóban Rosszban című sorozatban, a forró jelenetekre pedig a szerelmével készül fel.

A Baronits Gábor által megformált Halász Kristóf a sorozatban összejön a nála jóvan idősebb Tímár Zsanettel, akit Szaksz Gabriella játszik. Gábornak a való életben sem esik nehezére egy nála idősebb nővel ágyba bújni. "Egyrészt Gabi a tizenkét év korkülönbség ellenére nagyon fiatalos. Másrészt pedig húszéves korom körül voltam már együtt tizenegynéhány évvel idősebb hölggyel is. Igaz, nem tartott sokáig, de egyébként is minden barátnőm tapasztaltabb volt nálam eddig" - magyarázta a Borsnak Baronits.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Gábor jelenlegi kedvese, Alexandra a kivételek közé tartozik, mert fiatalabb a sorozatsztárnál. "Szokott nekem segíteni a felkészülésben, ami érdekes helyzeteket szül. Van benne egy egészséges féltékenység, főleg, amikor összeolvassuk gyakorlásként a szöveget, és látja, hogy szexjelenet következik. Olyankor kicsit csúnyán néz rám. Persze az tényleg érdekes, amikor egy aktus utáni párbeszédet gyakorolunk együtt. Előfordult már, hogy otthon felébredtem Alexandra mellett, aztán bementem a stúdióba, és befeküdtem a prostituáltat alakító Zsanett ágyába" - emlékezett vissza Baronits Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.