Komár László imádott édesanyja mellé lesz eltemetve

betegség halál Komár László temetés végrendelet búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a végrendeletében meghagyta, hogy az édesanyja mellett szeretne nyugodni. Komár László özvegye már azt is tudja, ki tartja a temetési szertartást - írja a Blikk.

"Matyi atya írt: 'Szeretném megkérdezni, eltemethetem-e?' Mindez azért szólt a szívemhez, mert 1995-ben ő áldotta meg a házat, amelyet Lacival közösen építettünk, és amelyben távozott az élők sorából. Kislányát, Karolinát is Illéssy Mátyás pap keresztelte. Valami azt súgja, csodálatos temetése lesz" - mondta Kriszta, aki megkönnyebbült, hogy G. Németh György magára vállalta a temetés szervezését, ő erre most nem lett volna képes.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

"Rajtam garantáltan fekete lakkcipő lesz, és bizonyosan nem én leszek az egyetlen. Laci özvegyével egyetértésben azt kérjük, hogy mindenki tűzzön valami színeset a gyászruhájára. Szalagot, virágot, egy kis színfoltot, mert Laci is az volt, és így szeretnénk elköszönni tőle. Olyan búcsúztatása lesz, amelynek ő maga is örülne" - foglalta össze G. Németh György, aki gyerekkora óta ismerte az énekest, de rákbetegségének hat éve alatt került vele szorosabb baráti viszonyba. Azt a tavalyi ünnepséget is a kommunikációs szakember szervezte, amelyen Komárt a 67. születésnapja alkalmából a Hungaroton lemezkiadó életműdíjjal tüntette ki.

"Most már elmondhatom, azért kezdeményeztük ezt a rendhagyó ünnepséget, mert tudtuk, Lacinak már nincs sok hátra. Ez nyílt titok volt a szűkebb baráti körében, és úgy éreztük, még életében meg kell adni neki azt a szeretetet, ami a legtöbb ismert embernek csak a halála után jut osztályrészül. Büszke vagyok rá, hogy ez sikerült, mert nagyon boldog volt. Szeretném azt gondolni, hogy aznap kicsit meghosszabbítottuk az életét" - mesélte G. Németh a Blikk újságírójának.

Komár László Ausztráliában élő fiát Kriszta értesítette a halálesetről. Most derült ki, hogy Balázs idén nyáron titokban Budapesten járt. Azért jött, mert Komár elmondta neki, hogy a nyirokmirigyrák végső stádiumában van, és még egyszer szeretné látni. Balázs a kötelességének is érezte, hogy személyesen vegyen búcsút édesapjától. Komár László szeptember végi tüdőembóliás rohama után fiában is tudatosult, bármikor bekövetkezhet a tragédia. Balázs édesanyja, Katalin (Komár második felesége) felvette a kapcsolatot az énekes jelenlegi feleségével, aki miatt annak idején az énekes elvált tőle. Komár László életének két legfontosabb asszonya így békében, szeretetben mondja ki a végső búcsút az énekes temetésén.

Nézd meg a Life.hu videóját:


szólj hozzá: Fenyő nem szerette Komárt

Bírósági idézést kapott halála után Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-komar-laszlo-magyar-enekes-birosagi-idezest-kapott-halala-utan.html40 másodperc alatt omlott össze Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-magyar-enekes-40-masodperc-alatt-omlott-ossze.htmlElrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-halala-elott-elrendezte-gyerekei-sorsat.htmlFelesége elárulta, miben hunyt el Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-nyirokmirigyrakban-halt-meg.htmlKomár László pontosan tudta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-tudta-hogy-haldoklik-meghalni-ment-haza.htmlKomár László testvérháborúban állhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-komar-laszlo-testverhaboruban-all.htmlKulisszatitkok: Így készült el Liptai Claudia első regényehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenye-alomno-a-szineszno-csunyan-ir.htmlNemrég jelentette be válását, de máris becsajozott a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-nemreg-jelentette-be-valasat-de-maris-becsajozott-a-megasztar-enekese.htmlBármikor visszakerülhet az ismert színész a börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20121019-stohl-andras-barmikor-visszakerulhet-a-bortonbe.htmlVeszekedő mentorok és félmeztelen énekes az X-faktor második élő adásábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-zambo-krisztian-maradt-a-pjz-kiesett-az-xfaktor-masodik-elo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.