Felesége elárulta, miben hunyt el Komár László

halál Komár László rák (betegség) énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás rock and roll énekes hónapok óta a nyirokmirigyrák végső stádiumában szenvedett, de eltökélten harcolt a gyilkos kórral, amely nyilvánosságra hozását felesége engedélyezte. Ezt a tragikus folyamatot szeptember végétől sajnos felgyorsította tüdőembóliás rohama - írta  Blikk. 

Felesége, Kriszta elmondta, nagybeteg férje agykontrollal is próbálkozott, és egy táltost is felkeresett, de igazán csak egyvalami tudott bármelyik pillanatban javítani az állapotán.

Forrás: MTI/Soós Lajos
Forrás: MTI/Soós Lajos


"A leghatékonyabb csodaszer a kislánya hangja volt. A halála előtti estén is beszéltek, és öröm volt látni, ahogy csillogtak a szemei. Lelkiekről nehéz bármit is mondani, de meggyőződésem, hogy a kis Karolina volt a legfőbb ok arra, amiért Laci addig akart az élők közt maradni, amíg szívvel bírta. Hát, eddig bírta, de elmondani nem tudom, mennyire büszke vagyok rá" - mondta az asszony.

Az utolsó estén Komárt az Ausztráliában élő fia is felhívta.

Elrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-halala-elott-elrendezte-gyerekei-sorsat.htmlR. Kárpáti Péter házasságmentő tanácsokat osztogat Szőkénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-baratok-koztszoke-zoltannak-kollegaja-osztogat-hazassagmento-tanacsokat.htmlSandra Bullock egy másik nővel pofozkodik meztelenül egy zuhanyzóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-sandra-bullock-amerikai-szineszno-meztelenre-vetkozott-es-megpofozott-egy-musorvezetot.htmlKomár László pontosan tudta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-tudta-hogy-haldoklik-meghalni-ment-haza.htmlKomár László: "Elszaladt velem a ló"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120719-komar-laszlo-elszaladt-velem-a-lo-egy-kave-szily.htmlÖt órával halott kislánya születése után megszakadt a fiatal édesanya szívehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121017-ot-oraval-halott-gyermeke-szuletese-utan-megszakadt-a-fiatal-edesanya.htmlBorzalmasan néz ki - újabb plasztikán esett át a |80-as évek sztárja, Mickey Rourkehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121015-ujbol-kes-ala-fekudt-a-plasztikaimutetfuggo-mickey-rourke-aggasztoan.htmlKis híján meghalt a fogszabályzója miatt egy 16 éves lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121012-majdnem-meghalt-szivelegtelensegben-a-fogszabalyzoja-miatt-egy-16-eves-lany.htmlAmikor azt hiszed, hogy a szemed előtt hal meg a gyerek - Mi a teendő lázgörcs esetén?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121012-mi-a-teendo-lazgorcs-eseten-ezt-kell-tenned-roham-kozben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.