40 másodperc alatt omlott össze Komár László

halál Komár László válás rák (betegség) viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az volt az utolsó kívánsága Komár Lászlónak, hogy halála előtt, születésnapján még találkozhasson kislányával, Karolinával, de volt felesége ezt megtiltotta. Miután a haldokló énekes ezt megtudta, 40 másodperc alatt összeomlott a szervezete - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Már napok óta érezte Komár László, hogy meg fog halni, épp ezért nagyon szeretett volna október 15-én, kislánya 8. születésnapján utoljára találkozni legkisebb gyermekével, de erre volt felesége már nem adott neki lehetőséget. Miután az énekes megtudta ezt, 40 másodpercre rá összeomlott a szervezete - tudta meg a Life.hu a Frizbi forgatásán.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

Tudvalévő, hogy az énekes és volt felesége közt megromlott a viszony. Komár rettenetes küzdelmet folytatott, hogy egyáltalán láthassa gyermekét és ez valószínűleg a testét is megviselhette. Szervezetét nyirokmirigyrák pusztította, és a két hete kapott tüdőembólia felgyorsította a folyamatot.

Komár László már szombaton tudta, hogy hamarosan véget ér az élete, épp ezért hívta fel Hajdú Pétert. "Barátom, tiéd az utolsó keringőm" - mondta a nagybeteg énekes, mire a műsorvezető megkérdezte: "Ennyire nagy a baj?", "Igen, ennyire" - jött a válasz.

Hiába szeretett volna még egyszer utoljára elbúcsúzni szeretett közönségétől, Komár László szervezete annyira legyengült, hogy bármennyire vágyott rá, már nem volt képes interjút adni. Szerdán hajnalban, 6 órakor, felesége karjaiban halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.