Rubint Réka szívműtét életveszély Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és családja fel volt készülve arra az eshetőségre, hogy a családfő meghal, épp ezért Norbi végrendelkezett és mindent Rékára íratott műtétje előtt - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Mint azt a Life.hu megírta, Schobert Norbinak október elején életmentő szívműtétre volt szüksége. A Schobert család fel volt készülve arra, hogy a családfő esetleg nem éli túl az operációt, épp ezért Norbi a beavatkozás előtt mindent elrendezett, hogy a családját biztonságban tudhassa - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Búcsúra készültünk, mert benne volt a pakliban, hogy élve nem hagyom el a műtőt, hiszen 40 percig a testemen kívül dobogott a szívem. Épp ezért a beavatkozás előtt mindent előkészítettem" - árulta el Norbi a Frizbi felvételén. Annak ellenére, hogy a fitneszguru mindennél jobban élni akart, mégis mindent elrendezett maga körül. "Végrendeletet írtam, Rékát bevettem vezetőnek a cégembe, és minden bakkártyánkat közössé tettem. Így most nekem nincs semmim, csak egy Rékám és az életem. És ennél nem is kell több" - mondta el a gyógyulófélben lévő edző, aki - bár rettegett a műtéttől - mégis tudta, hogy nincs más választása, ha élni akar.

"Az operáció nélkül maximum 3 évem lett volna. Pénzt és energiát nem sajnálva jártam utána, hogy milyen lehetőségeim vannak, így esett a választásom a kisebb vágással járó szívplasztikára, amelyet az országban először nálam végeztek el. Nagyon profik voltak az orvosaim és most mindent elkövetek azért, hogy az élményeimről íródó könyvem bevételéből egy szívmonitort vásároljak az osztálynak, amellyel naponta 3 ember gyógyulásához járulhatnék hozzá" - mondta el terveit Norbi, akinek személyiségén rengeteget változtatott a megrendítő esemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.