Nádor Dávid kritika tehetségkutató The Voice Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrnak az indulatok Nagy Feró körül, aki két éve nyegle stílusa miatt dobta ki az X-Faktorban, a Mentorok házából a csodálatos hangú Nádor Dávidot, aki a Voice pénteki adásában a Mesterek egyhangú döntésével jutott tovább. Egyes rajongók konkrétan melegebb éghajlatra szeretnék elküldeni Ferót egykori tévedése miatt.

Nekitámadtak a rajongók Nagy Ferónak, aki két éve nyegle stílusa miatt dobta ki Nádor Dávidot az X-Faktorban, a Mentorok házából. A tehetség énekes a Voice pénteki meghallgatásán levette a lábáról a Mestereket, akik nem győztek harcolni azért, hogy a csodálatos hangú énekest saját csapatukban tudhassák.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dávid két éve is meggyőző teljesítményt nyújtott, amikor először feltűnt Phil Collins Against All Odds című slágerével, de aztán érthetetlen módon Nagy Feró kiejtette őt. Most, hogy a Voice-ban ismét bizonyított, a nézők nekiestek az X-Faktor mentorának. "Kapd be Feró!" - írta az egyik kommentelő a Voice közösségi oldalán, ahol azt is méltatták, hogy Dávid Malek Andreát választotta Mesterének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.