Megmenekült a halál torkából Schobert Norbi

halál életveszély Schobert Norbi Schobert Norbert celeb sztár fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja még az életéért küzdöttek, tegnap azonban végleg hazamehetett a kórházból Schobert Norbi - tudta meg a Life.hu.

Az októberben szívműtéten átesett fitneszgurunál egy hónapja egy kontroll vizsgálaton találtak egy súlyos bakteriális fertőzést, ami miatt azonnal újra műteni kellett. Élet és halál között lebegett, de úgy tűnik, hogy a szervezete legyőzte a fertőzést. Norbi karácsonykor néhány órát már otthonában tölthetett, tegnap pedig végleg hazaengedték a kórházból, így szilveszterkor már családja körében lábadozhat az erősen lefogyott és legyengült fitneszguru - tudta meg a Life.hu. "Köszönöm a szeretetet! Napi kontrollal, de hazaengedtek! 1 hónap telt el. Köszönöm Istenem!" - írta a közösségi oldalán Norbi, aki valóban a halál torkából menekült meg.

Forrás: www.facebook.com/Rubint Réka
Forrás: www.facebook.com/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.