Élő adásban osztotta ki a műsorvezetőt az ismert színésznő

színésznő napi sorozat szerep beszólás Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Szuper Mokka adásában Kovács Patrícia megkérdőjelezte, hogy jót tesz-e egy színésznő karrierjének, ha napi sorozatban vállal szerepet. Koós Réka karakteres választ adott a műsorvezetőnek.

Réka a Bűnök és szerelmek című napi sorozatban tűnik majd fel, amelyben szívesen vállalta a szereplést az amatőr szereplők mellett.

Forrás: Avon
Forrás: Avon

"Nem hiszem, hogy engem ezzel a karakterrel fognak azonosítani, ez már a butaság netovábbja lenne. Lehet ezen morfondírozgatni, de az én munkám az, hogy színpadon álljak, illetve énekeljek. Jelenleg nincs olyan jó helyzetben ez a szakma, hogy a munkákat ide-oda dobálgassuk, és ezt mindenki tudja. Ha majd olyan helyzetben leszünk, hogy válogassunk, akkor majd örülünk. Én szeretek dolgozni, szeretem a munkám, úgyhogy én örültem a felkérésnek" - fejtette ki a véleményét Réka, aki a Macskák című musical újgenerációs előadásában is szerepet kapott.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.