Robert Pattinson vámpír Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinsont, az Alkonyat romantikus hősét bárki megkaphatja - ehhez pusztán közel hatmillió forintot kell adnia jótékony célokra.

A nemrég hazánkban forgatott színész részt vesz egy jótékonysági akcióban. Aki nem sajnálja a milliókat, és adakozik a www.charitybuzz.com internetes oldalon, egy fergeteges napot tölthet el Robert és a többi neves és szexi vámpír társaságában - és beleshet a kulisszák mögé az Alkonyat - Hajnalhasadás jelenlegi forgatásán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legjótékonyabb rajongó jutalma továbbá az, hogy Edward Cullen megformálója mellett élőben is megismerheti a saga többi főhősét - Kristen Stewartot, Taylor Lautnert és Dakota Fanninget. Mindennek tetejében két éjszakát tölthet el Vancouver egyik legimpozánsabb szállodájában, a Four Seasonsben, és limuzinnal fuvarozzák a filmforgatásra is - mely minden bizonnyal életre szóló élmény egy Alkonyat-rajongó számára.

Nem Robert az egyetlen, aki önmagát használja adakozásra - korábban Vilmos herceget és a tinisztár Justin Biebert is ,,kisorsolták " már jótékony célokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.