Hasznos trükkök bikinivásárláshoz

bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralás előtt érdemes elmenni a kozmetikushoz, sűrűbben lejárni az edzőterembe, és odafigyelni a vacsorára - de van még valami, amit nem hagyhatunk ki: ez pedig a bikinivásárlás. Akár tengerpartra, akár a Balatonra készülsz, érdemes egy kicsit több időt szánni arra a ruhadarabra, mely a legtöbbet mutatja belőled. Íme néhány hasznos trükk, ami segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb darabot!
Thinkstock
Thinkstock


Rendhagyó módon most nem arra térünk ki, hogy a bikini felpróbálása során mire figyelj oda - olyan öleteket kapsz tőlünk, melyek segítségével a próbafülkét meg sem kell közelítened. Vásárláskor fontos, hogy az előnyös testrészeinket emelje ki az aprócska ruhadarab, és lehetőleg palástoljuk vele az apróbb hibáinkat.

Kismellűeknek

Ha a kismellű lányok táborába tartozol, válassz pánt nélküli darabot, melynek mellrészét fodrok borítják - ettől kebleid nagyobbnak tűnnek majd. A fodros, pánt nélküli darabok A és B kosarat viselő lányoknak állnak a legjobban. Még egy igen nyomós érv szól ezen darabok mellett: napozáskor szépen, egyenletesen engedi a barnulást, nem kell tartanunk attól, hogy csíkosra sül a vállunk.

www.calzedonia.com
www.calzedonia.com

Sportos csajoknak

A sportos lányok jobban kedvelik az egyszerű, de kényelmes viseleteket, melyek többórás úszáskor is tartják a kebleket. A szélesebb alsórész nagyon kényelmes, a stabil felsőrész pedig biztosítja, hogy sportolás alatt sem hagyjuk el melltartónkat.

www.triumph.com
www.triumph.com

Fürdőruhakörkép a hazai strandokról

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qv7Ls6eUsDi0DZ34


Nagy keblekre

Ha a nagymellű lányok csapatát erősíted, fontos, hogy a bikinifelső elég stabil legyen a C, D kosaras keblek megtartásához. Ez a középen "bevágott" fazon nagyon előnyösen és szexisen emeli ki a nőies idomokat. Minden pasinak elakad majd a lélegzete!

www.hm.com
www.hm.com

Uniszex fazon

Íme egy olyan darab, mely szinte mindenkinek jól áll. Az alsórész pont annyit takar, amennyit kell, a felsőrész pedig a kismellű lányokat is teltebbé varázsolja, a nagyobb melleket pedig csodásan kiemeli.

www.hm.com, www.etam.com
www.hm.com, www.etam.com

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.