átváltozóművész katy perry énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig akartunk hinni a szemünknek: a fotón szereplő hölgy nem más, mint a mostanában kék hajat viselő Katy Perry.

Mostanában Katy Perryt rózsaszín, narancsszínű, vagy épp kékes haja miatt emlegetjük, és a szörnyű összeállításait kritizáljuk. Az Interview magazin márciusi címlapjáról azonban egy dögös csaj néz vissza ránk. Úgy tűnik, az énekesnőnek jót tett a válás - már épp ideje volt otthagynia Russel Brand komikust...

Forrás: interviewmagazine.com
Forrás: interviewmagazine.com

Kattints a képre a galériáért!


A huszonhét éves énekesnő a képen picit hasonlít Raquel Welchre, Kate Mossra és Megan Foxra, a cicás szemeket és a frizurát pedig kifejezetten imádjuk. Az pedig, hogy a sztár mindössze egy köves melltartót visel, még szexibbé és felismerhetetlenebbé teszi őt - a kék haj pedig egyáltalán nem hiányzik.

A képek készítésekor egészen biztosan használtak Photoshopot, de az eredmény nagyszerű lett. Nem bánnánk, ha Katy mostantól inkább ezt az oldalát mutatná a nagyközönségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.