hajfesték katy perry énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry fodrásza igazán elfoglalt lehet, hiszen az énekesnő szinte minden héten teljesen más hajszínnel és fazonnal jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Katy Perry utóbbi hónapjai azzal teltek, hogy a fekete, majd vörös színű tincseiből rózsaszínűt varázsoljon. Ez nagy nehezen, sok-sok melléfogás után végre sikerült is neki, most azonban a fazon lett teljesen új. A dalos pacsirta megszabadult babás fürtjeitől, helyette trendi, állig érő, tépett frizurával jelet meg a napokban a vörös szőnyegen.

AFP
AFP

Katy Perry és férje, Russell Brand


A fazonnal nincs is gond, hiszen jól áll a sztárnak a rövid haj is, de a lenövésről és a sárgás-narancsos-rózsaszínes hajról már nehezebben tudjuk levenni a szemünket. Ez a szín most tényleg tetszik, kedves Katy?

Kockás ajaktetoválással sokkol a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20111130-kim-kardashian-szaja-feketefeher-kockas-lett.htmlÖregasszonynak öltözött a tinisztár - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111202-oregasszonynak-oltozott-a-tinisztar-heti-stilusmustra.htmlKiverte a biztosítékot a legújabb reklámkampányhttp://www.life.hu/legytrendi/20111124-izlestelen-reklamban-domborit-az-oscarjelolt-tinisztar.htmlEzektől nem leszünk szebbek, csak a pénzünk bánjahttp://www.life.hu/szepulj/20111202-szepseg-divat-a-lehaszontalanabb-cuccok-amiktol-nem-leszunk-szebbek.html8 sztár, akik jobban néznek ki 15 évvel öregebbenhttp://www.life.hu/szepulj/20111130-8-sztar-akik-jobban-neznek-ki-15-evvel-oregebben.htmlIjesztő sminkkel sokkolt a színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111202-ijeszto-sminkkel-sokkolt-a-szineszno-heti-beautymustra.htmlGyorsan elkészíthető ünnepi frizurákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111201-hogyan-legyek-jo-no-gyorsan-elkeszitheto-unnepi-frizurak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.