Vége a házasságának: 14 hónap után válik a híres énekesnő

házasság feleség katy perry válás színész férj énekesnő Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony a szeretet ünnepe, mondja mindenki. A valóság azonban sajnos sokszor másképpen fest.

AFP
AFP

Katy Perry és Russell Brand december elején


Minden rajongó csodálkozott azon, hogy Katy Perry miért nem a férjével töltötte a karácsonyt. Az énekesnő az ünnepek alatt a barátaival szórakozott Hawaii strandjain - a lesifotók szerint pedig nem volt rajta a jegygyűrűje. Közben a férj, Russell Brand sem igyekezett csillapítani a pletykákat: őt is gyűrű nélkül látták vásárolgatni Londonban, közvetlenül karácsony után.

"Nagyon csúnyán összevesztek azon is, hogy hol töltsék az ünnepeket. Ronda dolgokat vágtak egymás fejéhez, sértegették a másikat, végül mindenki ment a saját dolgára" - mondta egy, a párhoz közelálló informátor. "Még nem költöztek külön, de ez is hamarosan bekövetkezik. A vitáik egyre hevesebbek és hangosabbak. Valószínűleg elválnak a jövő év elején, de mindketten olyan szenvedélyesek, hogy egyik napról a másikra meg is gondolhatják magukat."

Közben a férj, Russell Brand megerősítette a szakítást, december 30-án beadta a válási kérelmet a Los Angeles-i bíróságra. A papíron "feloldhatatlan konfliktusokra" hivatkozott.

"Katy és én úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a házasságunknak. Mindig szeretni fogom őt, és nagyon remélem, hogy barátok maradhatunk" - nyilatkozta Russell a US magazinnak.

Russell Brand és Katy Perry mindössze 14 hónapig voltak házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.