Emlékezetes villantások 2012-ben

mell a nap cikke Liptai Claudia Emma Watson Angelina Jolie Madonna Tolvai Renáta villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legdurvább villantás 2012-ben kétségkívül Madonnáé volt, de azért a magyar celebek sem tétlenkedtek. Íme a legemlékezetesebb villantások a Life.hu szerint.

Idén két magyar hölgy villantása sikerült nagyon emlékezetesre. Tolvai Reni, a Megasztár egykori győztese a 12. Viva Comet gálán mutatta meg kebleit, melyekről utána még hetekig cikkezett a sajtó.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a többi villantásért!

Megmutatta tündéri kislányát Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-drew-barrymore-megmutatta-tunderi-kislanyat-olivet.htmlÁllapotos a nyuszilány! Megmutatta pocakjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-holly-madison-nyuszilany-modell-babat-var-megmutatta-pocakjat.htmlShakira megmutatta hatalmas pocakjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121129-shakira-enekesno-babat-var-az-interneten-megmutatta-hatalmas-pocakjat.htmlMegmutatta tökéletes alakját az énekesnő új klipjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121116-erdohegyi-brigitta-mindent-megmutat-uj-klipjeben.htmlMegmutatta szexi kishúgát az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-kocsis-tibi-kishuga-liza-nanasi-pal-kameraja-elott-pozolt.htmlMegmutatta formás hátsóját a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/20121025-megmutatta-formas-hatsojat-a-hiresseg-kelly-brook.htmlMegmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.