fashion week Cannes 2013 színésznő ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel férje, Justin Timberlake kísérőjeként érkezett a cannes-i filmfesztiválra és el is lopta a show-t a vasárnap esti premieren.

A gyönyörű színésznő a Coen testvérek új filmje, az Inside Llewyn Davis premierjén jelent meg és egy egyszerűen káprázatosan nézett ki. A 31 éves sztár térd alá érő, elöl rövidebb, hátul hosszabb alkalmi ruhában érkezett, amelynek alját tollak díszítették. A sztár nyakában egy kígyót formázó nyakláncot viselt.
Jessica Biel 2012 őszén, több mint öt év együttjárás után mondta ki az igent Justin Timberlake-nek. A pár Olaszországban kelt egybe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Biel cicit villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20121125-jessica-biel-mellet-villantott.htmlKülönleges olasz romantika Jessica Biel módrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20121120-szorakozas-utazas-program-romantikazz-a-csodas-olasz-falucskaban-ahol-justin.htmlRózsaszín álomruhában ment férjhez Jessica Bielhttp://www.life.hu/legytrendi/20121024-jessica-biel-szineszno-justin-timberlake-felesegenek-menyasszonyi-ruhaja-rozsaszin-volt.htmlJustin Timberlake nem emlékszik a múltjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130401-justin-timberlake-enekes-elvesztette-emlekeit-annyi-tudatmodositot-fogyasztorr-fiatalabb-koraban.htmlHajléktalannal gyűlt meg a baja Justin Timberlake-nekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121226-hajlektalannal-gyult-meg-a-baja-justin-timberlakenek.htmlJustin Timberlake már nem akar legénylakásthttp://www.life.hu/hazitunder/20120823-justin-timberlake-arulja-new-yorki-luxuslakasat-a-kepeket-a-hazitunder.htmlJustin Timberlake nősülni készülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120106-justin-timberlake-eljegyezte-jessica-bielt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.