fashion week Miley Cyrus Katalin hercegnő öltözködés Heather Locklear mustra Mel B Cate Blanchett stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten egyértelműen Katalin hercegnő pöttyös ruhája volt a téma a divatvilágban. Az utóbbi napok legnagyobb tanulsága pedig az, hogy az erőltetett, órákig készített frizurákat lekörözik a laza, természetes kontyok, és azt is érdemes megjegyezni, hogy néha a legszokatlanabb szettel hódíthat az ember lánya. Íme a Life.hu heti divatmustrája.

Egy cipőben

Katalin hercegnő már korábban megmutatta, hogy inkább szimpatikus, mint ciki, ha egy híresség többször viseli ugyanazt a ruhadarabot. Heidi Klum is így tett: a neonsárga-fekete állatmintás Versace ruhájához és a szemet gyönyörködtető kék kreációjához is kedvenc, fekete Yves Saint Laurent cipellőjét választotta. Nekünk ennyire azért nem jön be ez a lábbeli, a kék ruhához pedig kifejezetten jobban illett volna egy dögös, vékonypántos szandál vagy egy hagyományos, tűsarkú cipellő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Divat a bő?!

A magyar nők szeretik kitenni, amit csak lehet - ezért is imádják hazánk lányait a férfiak, és néznek ránk ferde szemmel a divatra érzékenyek. Pedig most nagyon trendik az oversize darabok és a bő lebernyegek. Rachel Bilson egy különleges szabású, királykék Oscar de la Renta ruhában mutatta meg, hogy így is lehet valaki csinos és szexi. Cate Blanchett púderszínű Balenciaga ruhája azonban egy nagyon érdekes választás. A szín egyszerűen káprázatos - tökéletesen kiemeli a színésznő hófehér bőrét, a fazon pedig modern és újszerű. A színésznő később megszabadult a köpenyétől, hogy megmutassa, tud ő hagyományosan is kinézni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Laza vagy slampos?

Nem minden sztár vevő az eleganciára. Miley Cyrus a héten úgy döntött, kockás ingben és falatnyi farmersortban mutatja meg a tökéletesnél is tökéletesebb virgácsait - neki szabad, hiszen még csak húszéves. Alexa Vega négy ével idősebb a tinisztárnál, de többnek tűnik - vajon ez a kevésbé szexi nadrághossz miatt lehetséges, vagy netán azért, mert a megjelenésében semmi eredeti nincs?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak természetesen!

Belőtt haj vagy laza konty? Mi mindenképp a másodikra voksolunk! Mel B azonban nem - az egykori "fűszeres lány" szinte sokkolt bennünket a sérójával... Rose Byrne laza és egyszerű kontyát azonban imádtuk - ez az a frizura, ami igazán trendi és kényelmes egy forró nyári estén.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csúcsformában 40 felett

Cate Blanchett a héten nem csak púderszínben pózolt - kedvencünk tőle ez a klasszikus, nagyon csinos Alexander McQueen kreáció, mely még karcsúbbnak és légiesebbnek mutatja az amúgy is nádszálvékony színésznőt. Cate nem cifrázta túl a dolgot - a haját kiengedte, ajkait pedig narancspiros rúzzsal bolondította meg. Heather Locklear színésznő sem panaszkodhat: 51 évesen ő is remek formában van. Bár a stílusa nem olyan kifinomult, mint kolléganőjének, az alakjáért azonban ölni tudnánk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legszebb édesanya

A hét elején megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg első csemetéje, aki a György Sándor Lajos nevet kapta. Az újdonsült édesanya egy nappal a szülés után már tündökölt, méghozzá egy babakék, pöttyös Jenny Packham ruhában. Eddig is népszerű volt ez a minta, de azóta nők milliói akarnak ilyen szettet a magukénak tudni. Mi is mutattunk néhány bájos pöttyös ruhát itt. Katalin sugárzott, és még szebbé tette őt az anyaság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Így csalhatod el a kilókat fürdőruhábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-karcsusito-furdoruhak-amikben-vekonyabbnak-tunhetunk.htmlÍgy napfürdőzik a sztárfocista kedvesehttp://www.life.hu/legytrendi/20130723-irina-shayk-modell-c-ronaldo-focista-baratnoje-miamiban-strandol.htmlNekik aztán nem diktálnak! Sztárok stylist nélkülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-sztarok-akiknek-nem-kell-stylist-blake-lively-january-jones-kate.htmlÁtalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.html50 felett is karcsú a világsztár - ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130726-heather-locklear-sorozatszineszno-nem-eszik-cukrot-es-szenhidratot-es-nagyon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.