Elhagyták az országot a TV2 sztárjai

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok Instagram-oldalainak tanúsága szerint útra kelt az Ázsia expressz csapata.

Azt már tudjuk, hogy Ördög Nóra a családjával utazik, Muri Enikő pedig az Ázsia expressz miatt került összetűzésbe az Operettszínházzal. Most végre elindul a nagy kaland, a sztárok ugyanis útra keltek.

Nóri tegnap kérdezte, visszavigye-e a cipőjét Vietnamba:

Berkiék Hanoiból jelentkeztek be:

Hello Vietnam #azsiaexpressz #asarkanyutja #tv2 #motivaton #aberki @nellyfesus

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

"Baromi fáradtan, de megérkeztünk Vietnamba. Kezünk, lábunk megdagadva, de jól vagyunk, és alig várjuk, hogy elinduljon a móka! – írta ki Muri Enikő:

Kulcsár Edina és párja, Csuti is elbúcsúztak:

Nelly is posztolt:

Közel 24 óra repülés egy elgyötört csapat életünk legnagyobb kalandja előtt #tv2 #asarkanyutja #azsiaexpressz

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

A Viszkis rabló szerepelni fog a TV2 Ázsia Express című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-viszkis-rablo-szerepelni-fog-a-tv2-azsia-express-cimu-musoraban.htmlTévészerepet kapott Ambrus Attila, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a Viszkis rabló. A TV2 utazós realityjének, azaz az Ázsia Expressnek lesz az egyik szereplője. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Jakupcsek Gabriella kislánya: Emma Róza már kilenc éves!http://www.life.hu/csalad/20170430-ime-jakupcsek-gabriella-kislanya-emma-roza.htmlJakupcsek Gabriella kislánya, a kilencéves Emma Róza mára komoly nagylánnyá érett. Büszke anyukája most egy friss képet tett közzé róla a közösségi oldalán. Család--Állítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttoghttp://www.life.hu/drlife/20170430-michael-schumacher-allitolag-jobban-van.htmlA washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Dr. Life--Pintér Tibor 10 kilót fogyott három hónap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170430-pinter-tibor-10-kilot-fogyott.htmlPintér Tibor rengeteget sportol, hogy tartsa a súlyát. Máris mínusz 15 kilónál tart, amit nagyjából 3 hónap alatt sikerült leadnia. Ez Zsír!OrigoLezuhant egy utasszállító Kubában – Nincsenek túlélők!http://www.life.hu/news/20170430-lezuhant-egy-utasszallito-kubaban.htmlLezuhant az az utasszállító gép, amely néhány órával korábban eltűnt a radarokról Kuba nyugati felén. News--Változás a ma esti Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-cooky-is-fellep-a-nagy-duettben.htmlCooky, a műsor harmadik szériájának győztese és a jelenlegi zsűri egyik tagja, különleges produkcióval készül a vasárnap esti Nagy Duettre. Azt mondja, mindenki sírni fog a nevetéstől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.